![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
coboara masina, incearca ceva mai putin blurry si dak nu o cobori latzeste si tu cauciucu spate....
|
2 Attachment(s)
Chrysler 300C !!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
nu inteleg moda asta sa innegresti toata partea de jos a masinii.....in felul asta nu se vede deloc tuningul...
|
Quote:
|
L33L00 ... frumos lucrata ... nu vad greseli ... poate decat ca geamurile laterale care nu se vad sunt cam "albe" ... in rest e misto ... bafta
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti de lucrarea mea, cam simpla, dar nu prea am timp.
|
bara spate nu ti-a iesit deloc ......nici fata nu prea ...fat e putin mai bine ca spatele
|
ms mult ppl .... sa va spun ... i-am facut top chop .... teava d esapament si fumul si brush si de asta sunt cel mai mandru ,,,, bg de care sunt de altfel f mandru ... pacat de dimensiunea pozei ... la carbon nu sunt prea incantat ... dac ati veni cu vre-o ideie asi fi recunoscator
|
1 Attachment(s)
Am luat o mica pauza si revin si eu cu o masina ! Un eclipse '06 ! Mi se pare destul de interesant cu carbonul acela ! Sper sa va placa ! Am incercat sa maresc unpic si umbra de sub spoiler ! Enjoy ! Astept comentarii ...
|
wlady ... de la cap la coada aceleasi directie o au liniile carbonului ... pai groase un pic pe stalpul apropiat al parbrizuluii si mai subtiri pe masca ... umbra de sub spoiler mai ales in departare e ireala ...
|
* Waldy : De ce ai carbonizat toata masina ? Si ai tunato putin , jentile mi se par putin blury , in rest nik
|
2 Attachment(s)
Snoopie style :D Am vrut s-o fac neagra ,da yeseau naspa umbrele si reflexiile in plus era un negru spre gri .... anyway hot she is ?:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning