![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
sper ca am postat bine aici...dar nu am gasit nici un raspuns....aveti idee de ce se aburesc farurile?ce as putea face pt a remedia problema?ms mult....
|
Quote:
|
Quote:
|
cauciucurile nu cred pt ca numai ce am pus de iarna si facea asa si cu alea de vara. dar uite ca la amortizoare nu m-am gandit. am suspensie koni pe fata din cate am vazut eu si pe spate sunt monroe cred si am observat ca pe spate se apasa mai usor ca pe fata masina, adica cand ma las pe ea pe fata nu se clinteste dar pe spate e cam barca. cum verific amortizoarele?dar dc sa faca doar pe umed si pe uscat nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Acum cateva posturi anterioare am vazut ca cineva are problema cu deschiderea masinii (inchiderea centralizata) din cheie. Am si eu o problema similiara, dar la mine este cu telecomanda (cea originala), si oricat as apasa pe butoane nu merge, se aprinde beculetul rosu ... nimic.
Doresc sa precizezez, ca, mi-a mers o perioada... dar acum nu mai vrea, am incercat sa schimb bateria, tot asa. Daca exista vre-un fel de reinitializare sau ceva v-as fi recunoscator. Multumesc mult. PS. Cine are o sticla de far pe partea soferului la pret bun? :rolleyes2 |
salut pe toata lumea si la multi ani !
am un e36 1.8i motor m40 si trebuie neaparat sa-i schimb ambreajul... pe langa demontant cutia si schimbate piesele necesare mai trebuie facut ceva? are vreo chestie ascunsa de care ar trebuii sa stiu? este bun un kit de ambreaj de la LUK? nu am pretentii de ambreaj sport sau cine stie ce pentru ca nu-mi permite motorul... multumesc. |
Quote:
|
Quote:
aseara era si mai grav dar peste noapte s-a mai racit.. azi dimineata credeam ca era o alarma falsa dar dupa ce am stat in aglomeratie iar a incept sa miroasa a ambreaj si deja pleca mai greu de pe loc... |
pana nu moare de tot nu l schimba,alta data nu mai incerca sa faci burnout cu 100 de cai
|
Quote:
nu vreau sa moara de tot cand sunt cine stie pe unde de nu am ce sa fac.. o sa vad asta seara cand plec de la munca, cum o sa se comporte si atunci ma hotarasc... poate daca lumea nu mai fura capace de canal si romanii sau oamenii in general sunt mai saritori ( nu doar simplii spectatori ) nu ajungeam aici... |
1 Attachment(s)
Quote:
Pe langa kitul de ambreiaj (placa, disc, rulment) ca tot umbli acolo, e pacat sa nu schimbi si siguranta (nr.7 din poza) si motul de plastic(nr.6)......siguranta se slabeste, nu mai e atat de tare ca sa tina parghia, iar motul ala....in el se opreste parghia, si se toceste in cap...... Seara placuta !!! |
Quote:
as fi recunoascator daca mi-ai spune si unde gasesc piesele respective... |
Quote:
*siguranta - 2151 7 570 284 *mot - 2151 1 223 328 Ii spui ca astea sunt coduri de original.....el le baga la el in calculator, si-o sa-i dea variante de la codurile astea, si la piese pe producator. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning