![]() |
|
Re: Club CIELO
La orice magazin cu piese auto de Opel. Sunt pt Kadett E.
|
Quote:
|
:shock:cielo ptr mn e o masina perfecta si usor de intretinut:P{ieftin}:rolleyes2 mi-ar trebui niste susopensi tari si frane in rest o fac eu nava spatiala:o
|
Daca asta a ta e perfecta, fara suspensie si frane, dar una buna.... :)))
Te salut, ca esti nou p-aci! |
la 90 de caluti cred k e destul de buna:D:>:>:>:> jante vw,volan schimbat {de nexia}, reglabil si airbag in el:Xfiltru sport manual facut de mn:> un cap de bidon taiat,l-am bagat la filtru pe tzava aia sa traga mai putin aer mai mult gpl:D ram in pamant:evil:tre sa mai fac niste poze sa le postez cu noutatile aduse:D
|
in scurt timp vreau sa-mi pun kit byxenon :Dsi bara daia la motor
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
CIelo Club MDY Buzau
astept pareri |
ce e cu masina asta facuta pe calculator...??? :))) pune-ti fratilor poze cu masinile care le aveti, nu cu cele pe care le-ati vrea sa le aveti...
Oricum, interiorul e frumos! @ mihai_cosmin90: Am vazut multe masini care au improvizatia aia facuta la admisie. Dar au facut-o ca nu mergea masina bine, nu ca sa traga mai bine sau mai situ eu ce..... |
da ms dar este facuta pe calculator doar jantele alea albastre asa si tatuajele de pe masina atat restu este a masini
|
Quote:
Inteleg... Un sfat ar fii sa renunti la chestiile alea de pe colturile barilor si la scrisul de pe portbagaj... Bafta! |
Quote:
|
Poi tu nu esti in stare sa mergi cu masina si sa nu lovesti colturile??? Ia-ti Matiz daca Espero e prea mare! ;)
Sa ne ierte posesorii de Cielo ca discutam treaba asta aici! ;) |
interior bun ... exterior ... tziganie! fara menajamente.... si fara scrupule o zic! cu riscul , ca unii dintre voi sa imi sara in cap!
|
Quote:
daca ai fi citit cu atentie nu fac referire la mine ca nu stiu eu sa merg..alti participanti la trafic m-au ''ajutat''...prin parcare...etc.. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning