Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Geo_ZGA 24-11-09 12:13

Re: Club CIELO

La orice magazin cu piese auto de Opel. Sunt pt Kadett E.

johnsonxxl 24-11-09 12:19

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2832440)
La orice magazin cu piese auto de Opel. Sunt pt Kadett E.

multumesc .bafta

mihai_cosmin90 27-11-09 10:04

:shock:cielo ptr mn e o masina perfecta si usor de intretinut:P{ieftin}:rolleyes2 mi-ar trebui niste susopensi tari si frane in rest o fac eu nava spatiala:o

mike-fullspeed 27-11-09 20:34

Daca asta a ta e perfecta, fara suspensie si frane, dar una buna.... :)))

Te salut, ca esti nou p-aci!

mihai_cosmin90 27-11-09 22:55

la 90 de caluti cred k e destul de buna:D:>:>:>:> jante vw,volan schimbat {de nexia}, reglabil si airbag in el:Xfiltru sport manual facut de mn:> un cap de bidon taiat,l-am bagat la filtru pe tzava aia sa traga mai putin aer mai mult gpl:D ram in pamant:evil:tre sa mai fac niste poze sa le postez cu noutatile aduse:D

mihai_cosmin90 27-11-09 22:57

in scurt timp vreau sa-mi pun kit byxenon :Dsi bara daia la motor

ArG3nT0 28-11-09 11:39

Quote:

Originally Posted by mihai_cosmin90 (Post 2842794)
la 90 de caluti cred k e destul de buna:D:>:>:>:> jante vw,volan schimbat {de nexia}, reglabil si airbag in el:Xfiltru sport manual facut de mn:> un cap de bidon taiat,l-am bagat la filtru pe tzava aia sa traga mai putin aer mai mult gpl:D ram in pamant:evil:tre sa mai fac niste poze sa le postez cu noutatile aduse:D

asta este interesant ;;)

MilTen 28-11-09 12:17

12 Attachment(s)
CIelo Club MDY Buzau

astept pareri

mike-fullspeed 28-11-09 12:58

ce e cu masina asta facuta pe calculator...??? :))) pune-ti fratilor poze cu masinile care le aveti, nu cu cele pe care le-ati vrea sa le aveti...
Oricum, interiorul e frumos!

@ mihai_cosmin90: Am vazut multe masini care au improvizatia aia facuta la admisie. Dar au facut-o ca nu mergea masina bine, nu ca sa traga mai bine sau mai situ eu ce.....

MilTen 29-11-09 17:11

da ms dar este facuta pe calculator doar jantele alea albastre asa si tatuajele de pe masina atat restu este a masini

mike-fullspeed 29-11-09 17:46

Quote:

Originally Posted by MilTen (Post 2846921)
da ms dar este facuta pe calculator doar jantele alea albastre asa si tatuajele de pe masina atat restu este a masini

Inteleg... Un sfat ar fii sa renunti la chestiile alea de pe colturile barilor si la scrisul de pe portbagaj... Bafta!

johnsonxxl 29-11-09 18:55

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2847001)
Inteleg... Un sfat ar fii sa renunti la chestiile alea de pe colturile barilor si la scrisul de pe portbagaj... Bafta!

alea de pe colturi sunt foarte utile...doar sa le vopseasca la culoarea masinii...nici mie nu imi plac ca si aspect dar sunt bune..colturile la mine sunt zgariate datorita unor chestii la volan..bafta

mike-fullspeed 29-11-09 19:21

Poi tu nu esti in stare sa mergi cu masina si sa nu lovesti colturile??? Ia-ti Matiz daca Espero e prea mare! ;)

Sa ne ierte posesorii de Cielo ca discutam treaba asta aici! ;)

CT-13-TGR 29-11-09 20:07

interior bun ... exterior ... tziganie! fara menajamente.... si fara scrupule o zic! cu riscul , ca unii dintre voi sa imi sara in cap!

johnsonxxl 29-11-09 20:12

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2847265)
Poi tu nu esti in stare sa mergi cu masina si sa nu lovesti colturile??? Ia-ti Matiz daca Espero e prea mare! ;)

Sa ne ierte posesorii de Cielo ca discutam treaba asta aici! ;)

''colturile la mine sunt zgariate datorita unor chestii la volan''
daca ai fi citit cu atentie nu fac referire la mine ca nu stiu eu sa merg..alti participanti la trafic m-au ''ajutat''...prin parcare...etc..

All times are GMT +2. The time now is 04:21.

- Copyright 2026 4Tuning