![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
In Romania nu au voie sa va ia din mers , asta mi-au spus-o personal si politisti de pe radarele astea de care tot ziceti ( apropo ati uitat si de passatul break a lu zaharia are radar ) nu au voie sa va ia din mers pt ca nu sunt facute pt astfel de situatii , doar de pe loc. ( ca mai sunt unii care incearca cu orice pret sa ia si din mers pt ca au vazut ei ceva in ne-regula e problema prostului care cade in plasa)
Sincer bravo lor nu-i mai injurati ca daca nu ar fi ei ati depashii toti orice masura si ar fi haos in Constanta si sincer multumita lor inca mai avem carnete ca stim bine toti am incalcat regulile de circulatie , asa ca nu va mai plangeti ca e mai bine cu ei. Pana la urma ei isi fac treaba , fraieri suntem noi ca gresim. |
Eu personal, daca fac ceva sint constient ca pot suporta consecintele si nu ma pling.
Dar cind ala nu imi acorda prioritate, imi face dauna totala si nu ai da de cit avertisment fara suspendare fara nimic, iar mie pt. ca nu am centura pusa imi da 104 ron amenda si puncte penalizare ... unde e fair play-ul. Si daca vreti arat PV ca sa nu spuneti ca vb din povesti. Cam despre corectitudine e vorba. Fraieri sintem noi daca le mai suportam abuzurile si magariile. Si ei sa-si faca meseria impartial si CORECT. Referitor la repercursiuni, acum termin cu asigurarile si pe urma incepe procesul si sesizarile. |
De ce sa fie ei corecti? noi suntem? sa fim seriosi , a gresit la tine odata , a gresit si la altii odata , cum si tu ai scapat unele ori doar cu avertismente sau altii la fel , nu va plangeti de ei ca daca ar fi exact asa corecti cum ii vreti voi ati ramane fara carnete pe capete.
|
Sa fie corecti pt. ca de aia ai platim cu totii.
Si eu si tu si ala si alalalt ... toti dam bani la stat. Sa fim tratati egal toti pe banii nostri. Astia fac misto de noi pe banii nostri si trebuie sa halim ???????? Asta e culmea. Daca ar fi fost corecti, si as fi ramas fara permis la prima abatere, a doua oara nu mai faceam. Si ce corect sa fiu cind ala sta cu radarul pe Lapusneanu intre Tomis si piata tomis 3 ca sa vada cine taie dunga continua, si daca da zoom la radar gaseste 200 de masini parcate in fata la WISH si nu iau nici o masura. Ca sa nu zic ca ala care mi-a dat amenda pt. centuri are la masina lui personala folii fata spate 5% si nu-i zice nimeni nimic. Mie probabil mi-ar fi saltat talonul. Pina cind nu o sa fie corecti in totalitate nu o sa-i halesc neam. In viata privata e alta poveste. Dar cind sint in uniforme si platiti de fiecare din noi, sa-si faca treaba corect. |
am vazut o faza cand iau dat lu unu amenda pentru taiat linia continua . ghiciti ce a facut politaiu dupa ce a terminat? :D
|
Mondenii din zilele noastre
nu mai gasesc threadul ala cu linkuri interesante, asa ca am postat aici :lol: |
acea sectiune de link-uri a fost stearsa de catre gabi
|
Daca stiti ca nu ati gresit si aveti dreptate, daca exista greseli in procesul verbal, daca in PV exista martori asistenti inventati sau alti agenti de politie, daca vi se pare ca viteza inregistrata de aparatul radar este prea mare, daca agentii nu pot demonstra contraventia sau orice alt lucru care sa duca la nulitatea PV-ului, NU MAI STATI, CONTESTATI-LE.
Este mai ieftin sa le contestati decat sa le platiti. P.S. Daca pierdeti in instanta, aveti la dispozitie cele 48 de ore pentru a plati jumatate din minimul amenzii din momentul comunicarii hotararii judecatoresti. Numai astfel putem face ca politia sa inceapa sa aplice corect legea si sa respecte si ei regulile de circulatie !!! Quote:
Un exemplu clar sunt cei care umbla cu duba noaptea prin oras (ei nu au voie sa dea amenzi de circulatie), care asteapta sa le dai spaga pentru ca orice PV prin care constata o contraventie de circulatie ESTE NULA (atentie, daca o platesti este bun platita), dar pentru asta trebuie sa o contestati. Aflati ca 90 % din amenzile contestate se castiga in instanta, indiferent de contraventie. Stiti ce este si mai haios, se castiga si alea in care politia aplica amenzile corect dar nu completeaza PV urile cum trebuie...... |
Numai face posturi consecutive.
|
Quote:
sper ca ati auzit ce zice seful ..... ERY daca nu asculta stai la panda si dale amenzi !!! |
'sa traiti....am inteles...:D
|
Apropo de radar din mers ... bineinteles ca sunt si radare care sunt omologate sa masoare viteza in miscare ... si nu vorbesc din carti cu bancuri ... ci din normele de metrologie legala aplicate in tara noastra ... cine e interesat PM si vi le trimit (sunt pline de secrete prin care poti scapa de amenda)
1.6 După destinaţia utilizării lor, cinemometrele se pot clasifica în: a) cinemometre destinate a fi utilizate numai în regim staţionar, care pot fi instalate atât pe autovehicule, cât şi în exteriorul acestora, pe teren. În cazul montării lor pe un autovehicul, aceste tipuri de cinemometre pot fi utilizate pentru măsurări numai când autovehiculul respectiv staţionează şi este poziţionat corect faţă de direcţia de deplasare în trafic a celorlalte autovehicule. b) cinemometre destinate a fi utilizate atât în regim staţionar, cât şi în regim de deplasare a autovehiculului pe care sunt instalate. În acest caz, cinemometrul trebuie să fie prevăzut cu un dispozitiv specializat, care să poată măsura viteza de deplasare a autovehiculului pe care este instalat. de asemenea ... prezint in continuare articole extrase din aceeasi lege care de multe ori au starnit discutii contradictorii de genul "daca nu ai peste 60 km/h nu te ia radarul ..." , " daca ninge ...daca ploua ..." etc... 3.1.1 Erori tolerate pentru măsurarea vitezei: a) pentru măsurarea vitezei, simulată în condiţii de laborator, eroarea tolerată este de: ± 1 km/h pentru viteze până la 100 km/h; ± 1 % din valoarea convenţional adevărată pentru viteze egale sau mai mari decât 100 km/h; În cazul cinemometrelor care funcţionează şi în condiţii de deplasare a autovehiculului pe care sunt montate, erorile tolerate specificate mai sus trebuie să fie respectate şi pentru măsurarea vitezei proprii de deplasare a autovehiculului. b) pentru măsurarea vitezei, în condiţii normale de trafic, pentru cinemometrele care funcţionează numai în regim staţionar, eroarea tolerată este de: ± 3 km/h pentru viteze până la 100 km/h; ± 3 % din valoarea convenţional adevărată pentru viteze egale sau mai mari decât 100 km/h; c) pentru măsurarea vitezei, în condiţii normale de trafic, pentru cinemometrele care funcţionează atât în regim staţionar cât şi în regim de deplasare, eroarea tolerată este de: - în regim staţionar, pentru măsurarea vitezei autovehiculelor aflate în trafic eroarea tolerată este cea de la pct. 3.1.1 b); - în regim de deplasare, pentru măsurarea vitezei proprii de deplasare a autovehiculului pe care sunt montate, eroarea tolerată este cea de la pct. 3.1.1 b); - în regim de deplasare, pentru măsurarea vitezei autovehiculelor aflate în trafic eroarea tolerată este de: ± 4 km/h pentru viteze până la 100 km/h; ± 4 % din valoarea convenţional adevărată pentru viteze egale sau mai mari decât 100 km/h; 3.5.1 Înregistrările efectuate trebuie să cuprindă cel puţin următoarele: - data şi ora la care a fost efectuată măsurarea; - valoarea vitezei măsurate; - sensul de deplasare a autovehiculului; - faptul că a fost efectuată autotestarea (conform. 3.2.6); - imaginea autovehiculului, din care să poată fi pus în evidenţă numărul de înmatri-culare al acestuia. Autotestarea cu pricina este acea functie a aparatului radar care nu permite politistului sa proneasca radarul BRUSC ... daca (apare/nu apare - nu mai tin minte exact) un "T" in unul din colturile imaginii ... inseamna ca autotestarea nu a avut loc ... iar masurarea vitezei se declara NULA ! 4.4 Măsurările efectuate cu ajutorul cinemometrelor nu pot constitui probe pentru aplicarea legislaţiei rutiere dacă nu sunt respectate cerinţele 4.1...4.3 din prezenta normă, precum şi în urmă-toarele cazuri: - dacă măsurările au fost efectuate în condiţii de ceaţă, ploaie, ninsoare sau furtună; - dacă cinemometrul este destinat numai utilizării în regim staţionar, iar măsurările au fost efectuate cu cinemometrul în mişcare; - dacă, în momentul măsurării, în raza de măsurare a aparatului se deplasează simultan mai multe autovehicule, iar autovehiculul vizat nu poate fi pus clar în evidenţă. |
Normal ca exista , e vorba ca in Constanta este lege care le interzice sa ne amendeze cu radarele in mers.
|
Nu stiu sa exista legi pt. fiecare oras sau judet in parte ... mi-e greu sa cred ca exista asa ceva ...
|
Ma rog Romania , si stiu asta pentru ca am fost oprit de cativa care au incercat sa ma amendeze pt alte chestii centuri folii sau ce au mai vrut , chiar daca aveam aprox 150km/h si mi-au zis "pacat ca nu avem voie sa va luam din mers , daca eram oprit era alta poveste" . Am mai si intrebat si cam acelasi raspuns l-am primit
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning