![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
|
am visat azinoapte ca aveai numere de bacau la masina... da nush cum de fix masina ta am visat o... in targ era.. aproape imi amintesc si numerele
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mi prea imi doresc asa mult o masina ca a ta :) era ceva legat de numele tau... n are voie omu sa mai viseze nimic in ziua de azi :)))
|
Quote:
iti zic eu ca ai visa si la o dacie ... :)))))) |
cu toate ca ma repet.............cand tragem un gratar in parcare la moldova...sau unu organizat asa..............
|
fratilo,am vazut vis-a-vis de loto prono de aici de pe bulevardu alexandru cel bun 2 masini bocnite calumea,o solentza cu 09 ACM(nu stiu exact daca 09) si o alta dacie probabil care era parcata acolo....solenbta e facuta praf in fata si din cate am vazut dupa si mini parculetul de flori din fata farmaciei de acolo e rupt si sifonat....cineva a ajuns si pana acolo...am zis ca o sa le fac poze dar nu am reusit....poate fac astazi cateva!!!!
|
wow.....ce tare.....interesant...tine-ne in continuare la curent cu celel intamplate...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca sunt interesant de un Lastun, dar caut un motor TDI 4 MOTION :)) :lol: :lol:
|
Quote:
eu aduc chibriturile!:D |
Quote:
fii mai explicit ... sa te inteleg si eu |
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning