![]() |
|
Re: Live for Speed
s0r1n
Stage 3 s0r1n's Avatar Join Date: Jun 2010 Oras: Pe scaun . Posts: 125 Unde e greseala mea ? |
Quote:
|
Quote:
Campionatul tau sa fie cel de care se va tine cont(un fel de CNDR).. si se va organiza cat mai bine cu layouturi cat mai exact copiate dupa circuitele reale.. iar ceilalti pot organiza si ei mini-campionate in grupuri restranse pentru antrenamente cu prieteni si etc etc.. |
Quote:
Man ai inteles gresit ..... am si intrebat prima oara daca se face ceva in seara asta , iar daca nu se face il faceam eu pe cel care l-am descris. Daca faci tu si in seara asta e ok . Eu am si intrebat la inceput. Quote:
|
Atunci imi cer scuze , incepem la 20:00 antrenamentele , s-ar putea sa nu ajung la antrenamente dar va las ce layout vreti ...a-ti stabilit deja un layout pt seara asta ? daca nu ori veniti cu o idee , ori vi le arat pe cele care le-am luat aseara ...si alegem unul.
|
Pai eu zic sa dam antrenamente pe MEIHAN.. si sa facem campionat in weekend pe el cand o sa fie multa lume :)
|
Blana maxima !
P.s Robbie eu ziceam la caterinca cu replay-ul=))) am crezut ca te prinzi:P Go antrenamente! 89.112.3.207 port 5557 sau 5554 |
4 Attachment(s)
Nişte poze de la antrenamente. :twisted:
|
mie nu imi merge sa il activez :oops::oops:
|
Quote:
|
Am instalat jocul, mi-am facut cont pe Site, am luat patch -ip, m-am autentificat in joc si cand dau sa imi genereze un cd-key, scrie ceva dar nu inteleg!!! Ce pasi trebuie sa urmez?
Multumesc. |
Iti apar 2 locuri unde trebuie sa scrii ceva : sus pui numele si jos parola ...din cate stiam neaparat parola sa fie din 8 caractere ...ala e crackul ..ca jocul sa te recunoasca ca licenta.
|
Quote:
|
Incearca lfsmods.com acolo gasesti cam orice masina vrei si multe altele pt lfs
|
1 Attachment(s)
Inca un campionat ...din ce in ce mai multi participanti...au fost cam 18 online ...cam 15 au participat ...lucru care ma incanta ..deci se poate.
In scurt timp ...cam 1-2 sapt zic eu ....incepem un campionat pe etape ..care sa dureze cam 2-3 luni ? cu puncte ..diferite layouturi etc ...va astept cu idei. Acesta va avea loc obligatoriu in weekend ...fie vineri fie sambata. Rezultate pt seara asta : *1-K&N-Robbie *2-EvoLite *3-JumyE36 *4-Krypton Va atasez optimile. Multumesc pentru participare si gg all ... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning