Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/5200-live-for-speed.html)

Robber_cs 07-06-11 16:24

Re: Live for Speed

s0r1n

Stage 3

s0r1n's Avatar

Oras: Pe scaun .

Unde e greseala mea ?

sorinsidesmokelfs 07-06-11 16:28

Quote:

Originally Posted by Robber_cs (Post 4380627)
s0r1n

Stage 3

s0r1n's Avatar

Oras: Pe scaun .

Unde e greseala mea ?

Sa nu ne confunde lumea daia :)

Alecs'xx 07-06-11 16:28

Quote:

Originally Posted by Robber_cs (Post 4380617)
Mai baieti , daca eu sunt de acord , si vreau sa organziez si am inceput sa fac astea , pentru ce vreti si voi sa faceti campionat ....ce va nemultumeste in legatura cu faptul cu e organizat de mine ? spuneti-mi ..de asta e forumul ...v-am cerut sugestii tot mai multe ?

nu inteleg dc vrei tu de exemplu Sorin sa faci un campionat ....cand puteai pur si simplu sa vb cu mine , sa-l facem ....

Robie sunt de acord cu tine.. sa existe un singur campionat.. la care sa participe lumea cu etape stabilite.. cu layouturi pt fiecare etapa..cu clasament..
Campionatul tau sa fie cel de care se va tine cont(un fel de CNDR).. si se va organiza cat mai bine cu layouturi cat mai exact copiate dupa circuitele reale.. iar ceilalti pot organiza si ei mini-campionate in grupuri restranse pentru antrenamente cu prieteni si etc etc..

s0r1n 07-06-11 16:36

Quote:

Originally Posted by Robber_cs (Post 4380617)
Mai baieti , daca eu sunt de acord , si vreau sa organziez si am inceput sa fac astea , pentru ce vreti si voi sa faceti campionat ....ce va nemultumeste in legatura cu faptul cu e organizat de mine ? spuneti-mi ..de asta e forumul ...v-am cerut sugestii tot mai multe ?

nu inteleg dc vrei tu de exemplu Sorin sa faci un campionat ....cand puteai pur si simplu sa vb cu mine , sa-l facem ....

Man ai inteles gresit ..... am si intrebat prima oara daca se face ceva in seara asta , iar daca nu se face il faceam eu pe cel care l-am descris.
Daca faci tu si in seara asta e ok . Eu am si intrebat la inceput.

Quote:

Faceti vreun campionat si in seara asta ? .....
Daca nu, as vrea sa organizez eu

Robber_cs 07-06-11 17:00

Atunci imi cer scuze , incepem la 20:00 antrenamentele , s-ar putea sa nu ajung la antrenamente dar va las ce layout vreti ...a-ti stabilit deja un layout pt seara asta ? daca nu ori veniti cu o idee , ori vi le arat pe cele care le-am luat aseara ...si alegem unul.

Alecs'xx 07-06-11 17:16

Pai eu zic sa dam antrenamente pe MEIHAN.. si sa facem campionat in weekend pe el cand o sa fie multa lume :)

IulianE36 07-06-11 17:34

Blana maxima !

P.s Robbie eu ziceam la caterinca cu replay-ul=))) am crezut ca te prinzi:P

Go antrenamente!
89.112.3.207 port 5557 sau 5554

DrifterGT 07-06-11 18:14

4 Attachment(s)
Nişte poze de la antrenamente. :twisted:

ieronim 07-06-11 18:58

mie nu imi merge sa il activez :oops::oops:

Robber_cs 08-06-11 03:50

Quote:

Originally Posted by ieronim (Post 4380985)
mie nu imi merge sa il activez :oops::oops:

da-mi add robber_cs si te ajut eu

danezubmw 08-06-11 19:20

Am instalat jocul, mi-am facut cont pe Site, am luat patch -ip, m-am autentificat in joc si cand dau sa imi genereze un cd-key, scrie ceva dar nu inteleg!!! Ce pasi trebuie sa urmez?
Multumesc.

Robber_cs 08-06-11 20:26

Iti apar 2 locuri unde trebuie sa scrii ceva : sus pui numele si jos parola ...din cate stiam neaparat parola sa fie din 8 caractere ...ala e crackul ..ca jocul sa te recunoasca ca licenta.

GhostM3n 08-06-11 20:31

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 4380893)
Nişte poze de la antrenamente. :twisted:

poti sami dai un site de unde as putea lua modul . E jmecher

Robber_cs 08-06-11 20:33

Incearca lfsmods.com acolo gasesti cam orice masina vrei si multe altele pt lfs

Robber_cs 09-06-11 00:48

1 Attachment(s)
Inca un campionat ...din ce in ce mai multi participanti...au fost cam 18 online ...cam 15 au participat ...lucru care ma incanta ..deci se poate.

In scurt timp ...cam 1-2 sapt zic eu ....incepem un campionat pe etape ..care sa dureze cam 2-3 luni ? cu puncte ..diferite layouturi etc ...va astept cu idei. Acesta va avea loc obligatoriu in weekend ...fie vineri fie sambata.

Rezultate pt seara asta :

*1-K&N-Robbie
*2-EvoLite
*3-JumyE36
*4-Krypton

Va atasez optimile. Multumesc pentru participare si gg all ...

All times are GMT +2. The time now is 11:17.

- Copyright 2026 4Tuning