![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
sunteti doar invidiosi pe realizarile oamenilor :)))))))
|
Oare a murit forumu` asta? ... nimeni nu mai pune o poza, un filmulet,.... ce faceti ma? TREZIREA !!!
|
1 Attachment(s)
Nu este din bc, dar merita un loc pe podium :lol: :lol:
|
e fals ma:))
|
Mai Alexxx mai, mai ai un pic si dai peste oameni, uite de asta nu sunt bune foliile alea, era sa-mi calci piciorul, am batut si in geam. Chiar nu se mai poate asa ceva, nu mai suport stresul asta!!! Tre sa bem o bere ca sa nu ma uiti asa repede! :lol: :lol: :lol: :lol:
Sau aveai vre-o gagica in dreapta si erai atent sa nu gresesti schimbatorul de viteze... :lol: :lol: |
Quote:
unde cand si cum ? si normal e grele cu schimbatorul de viteze :)) si berea o bem oricum |
In gheraiesti ai trecut pe langa un grup mai mare pe o alee cand ai facut la dreapta...
|
Quote:
uite ca nu am bagat de seama din cauza geamurilor fumurii.... :))) dar lasa ca ma revansez la o bere :) |
La stanga ai dreptate. Vroiam sa ma laud si eu ca, cunosc lumea buna din Bacau! :)
|
Quote:
si cand bem berea aia ? adik cu timpul cum stai ... ca la tine e cam problematica treaba |
De obicei in weekend am timp liber, tre sa na gasim intr-o seara la o terasa sa mai stam un pic de vorba... :)
|
daca-i bere ,daca-i moca, stiu eu terasa
|
Quote:
|
de aia pescărească de a ta :P
|
cand facem un GRATAR in parcare la moldova...????
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning