Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

alex_maniacu_91 11-12-06 11:28

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
cum arata?

PointMaster 11-12-06 11:55

*alex_maniacu_91 : - ai intins de proiectoarele alea si mie nu mi se pare ca arata bine (parerea mea)
- plasa aia e total ireala (nu inteleg de ce toti incepatorii o folositi cand lumea va zice ca nu e reala)
- "brushu" de pe aripi arata foarte urat, este o mazgalitura total diferita la culoare , bluury si fara reflexii....

L33L00 11-12-06 15:50

2 Attachment(s)
pls c&C a lot :D ... nj ce plm sa ii bag la faruri .... nu gasesc ceva sa se potrivesca

P.S. inca e wip

NightDevil 11-12-06 16:09

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 656645)
pls c&C a lot :D ... nj ce plm sa ii bag la faruri .... nu gasesc ceva sa se potrivesca

P.S. inca e wip

cerul e marfa dar masina e varza:D

L33L00 11-12-06 16:17

'miash asta e comment ???? bine ca toti se iau numa d mine kk'mash parca commenturile trebea u sa fie obiective ....

Reme 11-12-06 16:19

Quote:

P.S. inca e wip

merge dar mai bine lasa-i farurile stock ca sunt misto! in rest e bine

ra2 11-12-06 16:24

Quote:

P.S. inca e wip

ce e cu negreala aia in loc de faruri:???: ...la fel si unde erau proiectoarele...si janta spate e putin blury....

Leul 11-12-06 16:27

Reme unde e negru e vopsea neagra , si cred ca voi nu aveti perspectiva de tot ziceti janta stramba , unde dreq e stramba daca e pusa peste originala la acelasi unghi si dimensiune ???? Ra2 daca nu ai obs in lucrarile mele le fac la rezolutii de 1024x768 si 1280x960 :D

Reme 11-12-06 16:58

2 Attachment(s)
una bucata Chevy cobalt REME productions

L33L00 11-12-06 17:25

2 Attachment(s)
am facut un update si acu pls astept c&C-uri serioase ...

ra2 11-12-06 18:47

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 656782)

plasa aia nu prea imi place...si proiectoarele alea...mai bine renuntai la ele...ca zici ca e rat de porc...fara suparare:-)

Trickz 11-12-06 19:11

l33l00 tata...cred ca astai una dintre cele mai controversate lucrari ale tale....sa incepem cu detaliile....masina asta e dub sau racing?? chestia aia indicata de o sageata...sa inteleg ca e pt racing...atunci grila fata nar trebui sa fie mai sportiva un pic?? 2.la faruri am aceeasi dilema ca toti ceilalti....ce naiba?? daca vrei sa fie ceva ca la vechile dodge'uri....ar trebui sa fie mai...altfel....nujh cum sa explic exact...dar oricum nu asa tre sa fie...3.chop top'ul este cam foarte ciudat....ar trebui sa fie acompaniat si de un kit wide mai special pt spate...sa para ca si cum ar fi mai coupe.....4. manerele usilor.....sugereaza dub asa cum leai asezat....si in sfarsit 5....proiectoarele sugereaza ori wrc ori kitch.....
sper ca nu am deranjat cu acest mesaj kilometric;))

patriotu90 11-12-06 19:21

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 656782)

... probabil ar trebui sa inveti sa accepti orice fel de comentariu ... nu toti iti vad masina cu ochi buni ...

... prin janta fata se vede astaltu mult prea luminat ... la o prima privire park sunt mai multe "bete" pe geamu indepartat al farului decat pe cel apropiat ... mie personal nu-mi plac farurile centrale, carligu de tractare si liniuta aia ... nu pi se par potrivite pt genu asta de masina ...

Reme ... neon ireal ... jante alb-negru ...

metal_militia 11-12-06 19:28

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 656673)
'miash asta e comment ???? bine ca toti se iau numa d mine kk'mash parca commenturile trebea u sa fie obiective ....

parca ziceai k ramai pe PSU si nu-ti mai trebe 4T...mai bine ramaneai la parerea aia :twisted: ...invata sa vorbesti ca omu si sa accepti si comentarii negative (indreptatite...masina e chiar urata cu spume) si dupa aceea poate vei primi ajutor:rolleyes2 ...unde-i gabi sa te vada :lol:

mba 11-12-06 20:39

6 Attachment(s)
mam apucat si eu un pik d tuning pe calculator ...pana acuma doar freehand ....comentarii multe k stiu k mai am multe d reparat....

All times are GMT +2. The time now is 23:26.

- Copyright 2026 4Tuning