![]() |
|
Re: Diverse discutii
am pus si yo asta pe un topic aku ceva timp....e veche....si orikum nu e la noi...
|
Quote:
|
si e pusa la noi pe forum....2 saptamani e destul de vechi ...si se poate....dar nu se intampla:)....sau cel putin nu s-a intamplat...:)si sperantza moare ultima....
|
Quote:
|
Quote:
|
Ghost Rider nu e ala cu motoare?!.......care are partea a doua?
|
Ghost Rider ce ai tras u panaitescud...sunt cu un tip imbrakt in negru pe un motor negru....kre face ghidushii prin germania pe autostrada.......dak vrei sa iei ghost rider` cel cu nicolas cage...ia`l dupa torrent sau de la 1 din noi...de la kre tragi mai bine
|
Quote:
|
BAIETI AM O PROBLEMA MARE AZI DE DIMINEATA MI-A PLECAT PARBRIZU VREO 10 CM ! Unde sa ma duc sa intrerupa crapatura?!:twisted:
|
vezi dak shtii in bariera in partea dreapta...putin dupa ..china town ala....
respectivii shtiam k se okupa cu parbrize`:) |
Quote:
|
;) Am gasit ieri pe torente Ghost Rider si merge destul de bine..............
Am luat decat Sample pana akum si se vede bine si are si sonoru bun. Il iau azi....si dak se merita vi-l dau si vou |
pai vezi sa nu uiti sa il dai si lui panaitescud :) :) :)
skam...ce frumos suna.. mi-a plecat parbrizul :)) unde a plecat? la plimbare? a mai venit la locul lui? sau il cauti pe strazi acum? parca te si vad fara parbriz si cu ochelari si casca din aia de avion din 1920 :)) cum iti flutura ochelarii si protectiile la casca and mergi.... |
Stay linistit ca nu uit..........dak il iau dau si pe la el o fuga...........saracu sia luat la tepe pe tema la filmu asta:D
Vad ca au aparut si titrari la filmu asta pe titrari.ro |
deci dak aveam pe ce sa va dau filmu` vi`l dadeam de 2-3 zile...de knd l`am luat..nu e tras oglinda..am mai zsi tb asta o data....dar nici nu e vreun film sa rupa in efecte inkt sa trebuiask sa`l vezi dvdrip`....din kte am inteles de la un prieten...se exagereaza in unele faze...dar avand in vedere k am vazut traileru`....deja pot sa`mi imaginez....un film pt copii(vb vine)...dar orikum....
rekomand filmul 300 knd o aparea...si`l rekomand dvdrip....deja si`a luat nota de al critici....8,8 si nici n`a aparut pe piatza:)...deci va dati seama...din trailere si review`uri... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning