![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
|
Pai trebuie sa fii atent si la gaura aia de centrare. Daca nu se potriveste perfect pe butucul de cielo, trebuie inele de centrare. Daca spatiul intre janta si butuc e foarte mic de nu incape nici inel de centrare, atunci nu prea stiu ce se face... Dar daca se potriveste perfect, nu ai probleme...
|
Quote:
|
pai daca a mai vandut pt cielo e ok. Dar eu stiu ca inelele de centrare sunt diferite, pe diverse dimensiuni :) De dat bine, sigur dau :)
|
am si eu o intrebare..pe cielo meu am bord dala fara turometru si ma intereseaza daca pot monta bord cu turometru pe ea...fara modificari mari..daca a facut cineva asa ceva va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebuii facut si schimbat pt montarea celui cu turometru:)
|
cauta vezi ca era un topic tot pe 4tuning care vroia sa isi moteze torometru pe cielo... nu il mai gasesc...
din cate stiu eu trebuie la bobina de inductie legat |
cumpar cielo 5 usi, hatchback, nexia, inmatriculat, cat mai ieftin, lovit defect uzat
|
cel care il pui tu se leaga la bobina din cate am inteles...dar daca schimbi bordu nu stiu exact..mai ast pareri
|
mai bine te duci la un service sa ti`l monteze... mai mult de 50 de lei nu o sa iti ia:)
|
Quote:
|
Vezi ca s-a mai discutat pe forum, din cate tin eu minte Lao a dat niste detalii... parca.
Foloseste functia "search" si cauta bine, inainte de a posta intrebari. Valabil pt toata lumea, ca sa nu discutam de 100 ori aceleasi subiecte. |
salut tuturor ma bag si eu...in club se poate?
|
da normal:D
e loc pentru fiecare cielist:D |
am si eu o intrebare...cand intru mai tare in curba,urc borduri sau plec mai sportiv de pe loc parca se aude un scartait(cloncanit) si am impresia ca e de la balamele sau usa..ati patit asa ceva??ast raspunsuri...ms
|
Posibil sa fie bolturile de la usi... dar alea troznesc, nu scartaie. Pune-le cateva picaturi de ulei si ciocaneste-le usor cat sa le schimbi putin pozitia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning