![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
asta nu ii ala , care o fo la TV , cu ROMII aia care o intrat in curba cu nush ce dita mai viteza , si o murit ceva copii si mama sau ceva de genu , undeva in asa zisa CURBA MORTII ?
|
nu stiu daca e sigur ala...stiu ca in accidentul ala s`au rasturnat daca nu ma insel...a fost in apropiere de craiova
|
avem oficial koenigsseg in romania o sa incerc sa ii fac maine poze daca il mai prind e insotit de o zonda...l-am vazut la apusului in seara asta si nu cred ca sunt singurul, ca a facut si cerculete in fata cocosului rosu, tocmai plecam in spre o terasa cand am vazut acele 3 bijuterii....aaa mai era si un f430 cu ei:D jucarie...
|
Asta da veste intresanta...deabia astept sa le vad la treaba.
De Zonda se tot auzea de acum un ca e in tara, iar de Koenigsseg de la Luxury C. S. cand au fost nu stiu cate comenzi.Foarte tare! Cum ar fii o seara pe Magheru, Bugatti, Zonda, Koenigsseg, cateva SLR, cele doua Carrera GT, cateva Lambo Murcielago si Gallardo, Ferrari la fel..........ceva Aston......se da stingerea pe Magheru :D:D:D |
si in capat un LOGAN ALB cu ceva pe parbriz mic argintiu si rotund ;))
|
4 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: |
Quote:
Adevarul ca avem cateva masini tari sau exotice , cel putin in Bucuresti. Chiar aseara am vazut la stiri , fotbalisti de Lazio (deci nu erau niste amarati) se mirau ce masini au regasit in fata hotelului in care aufost cazati. |
Quote:
si in fata la stadion erau niste A8-uri, niste S-uri, niste Cayenne, un Rolls Royce, plus ca am mai vazut la Iancului un Corvette portocaliu, decapotabil.. superb :shock: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
ceva.. americanesc... :-P
dodge..RAM 1500 ..270 de caluti doar pe un motor de 4000 si cu niste jante cat casa...:D cu niste anvelope pe 315 .. :D poza doar cu telefonul{asa e cand pui pe coleg sa faca poze :cry: } pacat ca nu se vede in toata splendoarea :-P |
Quote:
|
nu te lasa pacalit de auriul ala.. e reflectata o placa de lemn acolo :D
intr-adevar prizele alea sunt cam deplasate.. foarte.. macar de ar avea vreun rol inafara de a starni neplaceri |
Quote:
|
look at the bright side.. daca vrea cartofi pe langa gratar, acum are pe ce sa-i taie repede :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning