![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
bueeeeeeeeeeey .... daca stati sper sa ajung si eu... eu numa la 5 plec din SB... deci la 6 jumate 7 sunt in vl... schimbat, mancat, 8 pe bulevard sa vad bijuteria lu` Caddy
|
cum ma 6-7 ?
am facut aseara .. fix 1 si 10 de la ultimu semafor .. ala din intersectia aia mare... pana la interex :) si am numai un amarat de 1.9 de 75cp .... + fata in drapta + bagaje ... dar am scaune sport cu buton de nos pe ele .. si alea ajuta la depasiri :twisted::twisted: |
o ora jumate am facut eu tractat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu precizez ca nici unu dintre voi nu avea o femeie in varsta in masina cand mergea , si nici traficu` infernal de vinerea cand toata lumea pleaca ...
Eu tre sa "ridic" o persoana sa o duc la VL, si atunci nu depinde de mine. De asemenea tin sa precizez ca pana la VL am facut cel mai putin 47 de minute dupa ceas, si 56 inapoi, dar era 2 dimineata si am prins numai 3 masini pe toata valea oltului. ONTOPIC: cine mai vine diseara? |
Ce va place voua sa stati ca pitipoancele acolo sa spargeti seminte si sa vina garda sa va ia datele. Sunt 30.591 alte locuri unde va puteti intalni :))) :bat::chainsaw:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma .. mergem si noi ca oamenii la 8 .. acolo . stam un pic .. ca dupa juma de ora inghetam oricum .. si dupa mergem undeva la 2 litri de ciocolata calda :))
|
Quote:
|
fac un drum de 30 de km (aproximativ) ca sa ...??
nu frate, +1 la ideea lu` Caddy. Banii care ii bag in benzina imi iau 4 litri de ciocolata calda. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning