![]() |
Re: Fotografia / fotografiile zilei: amuzante
1 Attachment(s)
Prea penal :))
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Visul meu a devenit realitate: o masina "decapotabila" si fara evacuare :twisted:.
Offtopic: Cu bmw-ul din semnatura fac acelas lucru cand fac galagie vecinii. Ii las sa faca panarama, iar dupa cateva minute scot evacuarea si ies cu el pe strada. Imaginati-va ce sunet la 3-5000 ture fara evacuare. Rezultatul? Dupa cinci minute de mers fara tobe, nu se mai aude nici musca. Daca politia nu rezolva cu linistea publica o rezolv eu!! |
Quote:
|
Serios? Tu esti in poza aia de acolo? Tu chiar ai taiat o pisica SEDAN ca sa o faci cabrio? Si te mai si lauzi cu asta???
Nu imi place unde se indreapta planeta asta... |
Quote:
eMH: Faza cu decapotabila era o gluma :))) In plus daca ai sa te uiti atent din masina am putut folosi orice piesa cu exceptia sasiului, care oricum il dadeam la fier vechi. |
1 Attachment(s)
Rollcoadadelopatabar :lol::lol:
|
Se pare că pe şoferul acestui Opel Calibra, maşina l-a adus la sapă de lemn! :lol:
|
1 Attachment(s)
o benzinărie ...prin Balcani :)
|
1 Attachment(s)
de ceva timp urmaresc CSI si am gasit intamplator asta:
|
1 Attachment(s)
chinezii nu au limite :))
|
bine ma.. ns ce chinezi au facut aia... dar in magazinul europa am auzit ca se gaseste...(ma miram eu dc vad acelasi adidas fabricat de diverse firme)... cumperi `bascheti` no name... 20 lei :P dupa care mai dai vreo 5-10 si-ti inscriptioneaza `baschetii` cu ce firma vrei tu:P cu fierul de calcat.. pe loc.. in 2 minute:))
NOTĂ MODERATOR: Te rog să foloseşti limba romānă cānd comentezi pe forum. Mulţumesc! |
Quote:
cu tot cu abtipild ORIGINAL "coasta" 2-4 dolari bucata, in functie de cantitate si calitate. momentan nu mai au LACOSTE(DESTUL DE CERUT). nu sunt orb. tot ce vedeti in targul de masini VITAN, la negustori cu tarabe si dever pe net, totul este fake. majoritatea produselor oferite spre vanzare nu exista pe pagina producatorului(nike lacoste,puma). VERIFICATI!! eu am facut-o. |
Quote:
gata cu off-topicul ca ne-o luam aiurea.. sus cu pozele... bft all |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning