Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Fotografia / fotografiile zilei: amuzante (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/26868-fotografia-fotografiile-zilei-amuzante.html)

Stardust 13-06-12 00:27

Re: Fotografia / fotografiile zilei: amuzante

1 Attachment(s)
Prea penal :))

N3n3a 14-06-12 17:58

2 Attachment(s)
:arrow:

danielS777 15-06-12 07:50

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 5065816)
:arrow:

objects in the mirror are closer than they appear...chk img 1

zagato 10-08-12 20:31

2 Attachment(s)
Visul meu a devenit realitate: o masina "decapotabila" si fara evacuare :twisted:.

Offtopic: Cu bmw-ul din semnatura fac acelas lucru cand fac galagie vecinii. Ii las sa faca panarama, iar dupa cateva minute scot evacuarea si ies cu el pe strada. Imaginati-va ce sunet la 3-5000 ture fara evacuare. Rezultatul? Dupa cinci minute de mers fara tobe, nu se mai aude nici musca. Daca politia nu rezolva cu linistea publica o rezolv eu!!

cristianic 10-08-12 22:53

Quote:

Originally Posted by zagato (Post 5133356)
Visul meu a devenit realitate: o masina "decapotabila" si fara evacuare :twisted:.

Offtopic: Cu bmw-ul din semnatura fac acelas lucru cand fac galagie vecinii. Ii las sa faca panarama, iar dupa cateva minute scot evacuarea si ies cu el pe strada. Imaginati-va ce sunet la 3-5000 ture fara evacuare. Rezultatul? Dupa cinci minute de mers fara tobe, nu se mai aude nici musca. Daca politia nu rezolva cu linistea publica o rezolv eu!!

off:ce ai avut cu saraca masina?

eMH 11-08-12 06:19

Serios? Tu esti in poza aia de acolo? Tu chiar ai taiat o pisica SEDAN ca sa o faci cabrio? Si te mai si lauzi cu asta???

Nu imi place unde se indreapta planeta asta...

zagato 11-08-12 07:53

Quote:

Originally Posted by cristianic (Post 5133506)
off:ce ai avut cu saraca masina?

Am ramas fara acte la ea. Si decat sa o dau de pomana la dezmembrari, am hotarat sa imi fac damblaua cu ea, apoi a ajuns masina de piese pt bmw-ul din semnatura.

eMH: Faza cu decapotabila era o gluma :))) In plus daca ai sa te uiti atent din masina am putut folosi orice piesa cu exceptia sasiului, care oricum il dadeam la fier vechi.

Radu. 03-09-12 01:45

1 Attachment(s)
Rollcoadadelopatabar :lol::lol:

andi_cimpean 03-09-12 10:28

Se pare că pe şoferul acestui Opel Calibra, maşina l-a adus la sapă de lemn! :lol:

VWfan01 06-09-12 10:42

1 Attachment(s)
o benzinărie ...prin Balcani :)

bmwm5 07-09-12 08:18

1 Attachment(s)
de ceva timp urmaresc CSI si am gasit intamplator asta:

t1grul 09-09-12 15:16

1 Attachment(s)
chinezii nu au limite :))

(!8Y_M 09-09-12 18:44

bine ma.. ns ce chinezi au facut aia... dar in magazinul europa am auzit ca se gaseste...(ma miram eu dc vad acelasi adidas fabricat de diverse firme)... cumperi `bascheti` no name... 20 lei :P dupa care mai dai vreo 5-10 si-ti inscriptioneaza `baschetii` cu ce firma vrei tu:P cu fierul de calcat.. pe loc.. in 2 minute:))

NOTĂ MODERATOR: Te rog să foloseşti limba romānă cānd comentezi pe forum. Mulţumesc!

ariel 09-09-12 20:45

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5167977)
bine ma.. ns ce chinezi au facut aia... dar in magazinul europa am auzit ca se gaseste...(ma miram eu dc vad acelasi adidas fabricat de diverse firme)... cumperi `bascheti` no name... 20 lei :P dupa care mai dai vreo 5-10 si-ti inscriptioneaza `baschetii` cu ce firma vrei tu:P cu fierul de calcat.. pe loc.. in 2 minute:))

complet GRESIT,
cu tot cu abtipild ORIGINAL "coasta" 2-4 dolari bucata,
in functie de cantitate si calitate.
momentan nu mai au LACOSTE(DESTUL DE CERUT).
nu sunt orb.
tot ce vedeti in targul de masini VITAN, la negustori cu tarabe si dever pe net,
totul este fake.
majoritatea produselor oferite spre vanzare nu exista pe pagina producatorului(nike lacoste,puma).
VERIFICATI!!
eu am facut-o.

(!8Y_M 09-09-12 21:06

Quote:

Originally Posted by ariel (Post 5168114)
complet GRESIT,
cu tot cu abtipild ORIGINAL "coasta" 2-4 dolari bucata,
in functie de cantitate si calitate.
momentan nu mai au LACOSTE(DESTUL DE CERUT).
nu sunt orb.
tot ce vedeti in targul de masini VITAN, la negustori cu tarabe si dever pe net,
totul este fake.
majoritatea produselor oferite spre vanzare nu exista pe pagina producatorului(nike lacoste,puma).
VERIFICATI!!
eu am facut-o.

bine ma.. eu nu am fost sa verific.. am zis ce mi-a povestit si mie un prieten:P u esti mai in tema ca mine:oops: ideea era ca se fac destule fake-uri... si se gasesc pe toate drumurile...

gata cu off-topicul ca ne-o luam aiurea.. sus cu pozele...

bft all

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning