![]() |
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Primele clar si singurele
|
Quote:
|
A 2-a poza si din ultima poza, sunt alea cu multe spite si buza rosie :>
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
acuma depinde ce culoare are masina daca e mai inchisa (negru gri ) si pe alb rosu merg cele negre..mie alea imi plac
|
am vazut ceva aseamantor pe un bmw model mai nou de 2003, masina era verde inchis metalizat, jantele negre complet si arata masina superb, insa acea margine exterioara cromata, defineste in mod elegant masina, iar numarul redus de spite, aduce si el un farmec in plus.
cer scuze pentru poezie, sper sa nu se supere iar BaLaurzor,pe motiv ca nu intelege, :), dar tocmai mi-am ridicat azi noile jante vopsite frumos si sunt foarte fericit. daca mai vopsesc curand si etrierii cu exteriorul am terminat-o, urmeaza sa ne concentram putin atentia si asupra interiorului. as pune si o poza sa vedeti dar starnesc revolutii in strada. :) old school, old school.. |
Pune bre poze, sa ne minunam si noi. :)
|
Quote:
|
vad ca cea de a 2 poza are mai multe voturi. dady,masina ii e46 si jantele sunt pe 17
|
pasionatii de distractie pe zapada/polei ,sunt invitati sa iasa pe strazi in HD,s-a dat cu antiderapant degeaba =))
|
la real nu vine nimeni????
|
Quote:
|
cand am trecut eu era ok :D,m-am dus si io la heaven in curba pana langa bordura:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning