|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Pai si cu asigurarea asta sunt ok dpdv legal :) Pe o foaie de la asigurare scrie numele firmelor de asigurari cu care lucreaza firma asta, din toate tarile UE ( inclusiv Romania ) ... deci nu am de ce sa-mi fac griji :)
Dar daca zici ca iesi la aceeasi suma n`ai facut nimic ... |
exact, in jur de 800 de euro pe an ma ajungea la motor de 2,5...
|
La multi ani tuturor cu numele de Andrei,Andreea,Andrada !!! Sa traiti cu numele si sa aveti parte de toate !
|
Si La multi ani lu lyv care da de baut altfel o sa aibe parbrizu crapat a 2 zi dim:-) Sa traiesti BINEEEEE :D
|
La multi ani Liviu LYV si Adi ZZZ pe aceasta cale.Mult noroc,sanatate si bucurii va doresc :*
|
mutumesc mult :* ;) zeze sa fi iubit si tie la multi ani ;)
|
hop si eu repede.la multi ani adi zeze,liviu si tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua de nastere sau onomastica in aceasta luna minunata...kiss yaa
|
La multi ani .. amandorura .. ;) .....
atentie ca au inceput astia sa umble cu radarul pe fel si fel de stradute pe care nu va asteptati sa fie ... pe primaverii ... pe la icil ... so .. calcati cu atentie pedala aia din dreapta ... |
Quote:
Daca au facut filtru pe unirii aici la mine, nu ma mir... oricum acum cateva zile, loganu galben sge era tot pe mamaia in fata la hotel bulevard. |
sa ii ia dracu de prosti :) , io sincer m`am saturat de atata japca..sau aia cu radarele in pom..o sa stea cu ele in mana..a nu ii vedem..
|
nu stiu daca s-a mai scris pe aici , umbla un logan Galben SGE cu radar pe el prin oras , are si camera,daca stai la semafor pe trecere etc. ... si trimite acasa , nu opreste nimic.
Cu respect |
Quote:
|
eu n-am avut nicio problema , cand a fost sa fie ceva am rezolvat-o "prieteneste",spuneam ca sa stie lumea
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
|
- Copyright 2024 4Tuning