Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

AViOn 22-05-08 16:35

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

:lol: se pare ca au inceput sa revina bacauancele d pe unde au fost plecate la "studii" :peace:

MarianBC96VIC 22-05-08 16:36

Quote:

Originally Posted by AViOn (Post 1547995)
:lol: se pare ca au inceput sa revina bacauancele d pe unde au fost plecate la "studii" :peace:

imi place umoru tau :-J

AViOn 22-05-08 16:48

era o constatare ...cat se poate de serioasa :) iesi la o tura duminica dupa masa pe centru si prin parc si o sa intelegi ce vreau sa zic

PS... lasa prietena acasa :)

sageata 22-05-08 20:54

Quote:

Originally Posted by MarianBC96VIC (Post 1547824)
frate eu merg pe motorina:)) auzi,ti-am mai vazut masina pe aici pe caragiale in fata la plus...ai pe cineva prin zona?

prin fata pe la plus trec "sageata" zilnic. abia daca opresc pe la semafor.:lol::lol::lol:

MarianBC96VIC 22-05-08 21:52

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1548595)
prin fata pe la plus trec "sageata" zilnic. abia daca opresc pe la semafor.:lol::lol::lol:

:)) pey dami un claxon sa iti fac din mana...ca eu stau in fata la plus...:)) ai grija de tine si cand ma vezi da-mi un flash.ca si eu iti dau din avarii ;)

Cristy_mat 22-05-08 22:36

Quote:

Originally Posted by MarianBC96VIC (Post 1547829)
multumesc frumos cristi pentru bunavointa ta de a sta si de a ma urmari in actiune:)) bafta pe sosele.

eram curios sa vad cine esti de aia am dat o mai multa atentie la golfuri gri:lol:si nu erai deloc in actiune, erai la consum chiar daca esti pe motorina:lol::lol:

P.S.suntem oarecum vecini, eu stau la adriatica

MarianBC96VIC 22-05-08 22:42

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1548822)
eram curios sa vad cine esti de aia am dat o mai multa atentie la golfuri gri:lol:si nu erai deloc in actiune, erai la consum chiar daca esti pe motorina:lol::lol:

P.S.suntem oarecum vecini, eu stau la adriatica

da vecine...asa sta treaba.depinde cum ma prinzi!!!bine zice vorba aia cu "senzatie majora cu 40/h"...nu merg la consum,nu merg la figuri.nu sunt genu.pur si simplu asa imi place.nu vad sensu sa alergi ca nebunu pe centru...acceashi chestie si pentru tine...cand ma vezi da-mi un flash ca sa mor eu daca nu iti dau din avarii...team pupat...ai grija de tine vecine!!!

® Al3cS ® 22-05-08 22:55

1 Attachment(s)
1.9 D
Amg
. . .

AViOn 22-05-08 23:39

:rockon: cu toate ca nu 1.9 amg u atrage prima oara atentia :lol:

Cristy_mat 23-05-08 09:33

vic tata....relax:lol:pupa pe altii

iar pt solenta aia, na ce poti sai ceri lu chiribau!!!!:rolleyes2 creca e moda treaba asta cu proaspat casatoriti pe la studentachi de pe la is, nu e singuru cu ''postere'' din astea pe masina

® Al3cS ® 23-05-08 12:14

Eu nu am spus cine esti, pt ca poate mai sunt pe forum, care il cunosc... si ...poate se supara, de asta am si dat blur.
P.S. este o moda la is cu PROASTPAT CSATORIT, cu toate ca nu stiu ce inteleg prin asta :lol:

Bmw_Rulllzzz 23-05-08 12:30

hai ma....ca e o treaba si asta. abia astept si eu sa ma nenorocesc si sa-mi leg vreo 50 de cutii de conserve dupa masina :lol: aaa...si sa-mi scriu cu autocolant mare pe luneta aceasi treaba ca sa stie toti :D

Cristy_mat 23-05-08 16:34

da mariuse da la nunta, nu cred ca o sa umbli 2 ani cu ''proaspat casatoriti'' pe luneta

Fram 23-05-08 20:50

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 1548858)
1.9 D
Amg
. . .

asta i ultima cum ar veni.. :)) iti trebuie putina minte sa reusesti

® Al3cS ® 23-05-08 21:32

1 Attachment(s)
D a c i a
S s a b
L a n c i a
All in one...

p.s. nu le pun la sectiunea kitch pentru ca nu sunt kitch-uri. . .Doar asa sa mai trezim interesu` la lume :lol::twisted:

All times are GMT +2. The time now is 07:01.

- Copyright 2026 4Tuning