![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
:lol: se pare ca au inceput sa revina bacauancele d pe unde au fost plecate la "studii" :peace:
|
Quote:
|
era o constatare ...cat se poate de serioasa :) iesi la o tura duminica dupa masa pe centru si prin parc si o sa intelegi ce vreau sa zic
PS... lasa prietena acasa :) |
Quote:
prin fata pe la plus trec "sageata" zilnic. abia daca opresc pe la semafor.:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
P.S.suntem oarecum vecini, eu stau la adriatica |
Quote:
|
1 Attachment(s)
1.9 D Amg . . . |
:rockon: cu toate ca nu 1.9 amg u atrage prima oara atentia :lol:
|
vic tata....relax:lol:pupa pe altii
iar pt solenta aia, na ce poti sai ceri lu chiribau!!!!:rolleyes2 creca e moda treaba asta cu proaspat casatoriti pe la studentachi de pe la is, nu e singuru cu ''postere'' din astea pe masina |
Eu nu am spus cine esti, pt ca poate mai sunt pe forum, care il cunosc... si ...poate se supara, de asta am si dat blur.
P.S. este o moda la is cu PROASTPAT CSATORIT, cu toate ca nu stiu ce inteleg prin asta :lol: |
hai ma....ca e o treaba si asta. abia astept si eu sa ma nenorocesc si sa-mi leg vreo 50 de cutii de conserve dupa masina :lol: aaa...si sa-mi scriu cu autocolant mare pe luneta aceasi treaba ca sa stie toti :D
|
da mariuse da la nunta, nu cred ca o sa umbli 2 ani cu ''proaspat casatoriti'' pe luneta
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
D a c i a S s a b L a n c i a All in one... p.s. nu le pun la sectiunea kitch pentru ca nu sunt kitch-uri. . .Doar asa sa mai trezim interesu` la lume :lol::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning