![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
imi plac mai toate mai putin bobi racers...urata frate si pozele vai de ele de cand ma rog de tine sa faci cu F9 daca tu nu vrei nu vrei
maine o sa va dau Leon:D |
radu cainamisir - in primul rand masina a fost o caterinca si pozele vezi ca sunt facut cu f9 dar le fac cum imi plac mie iar la grafica nu am ce sa ii fac mai mult e atat este maxim si din joc si din placa video oricum voi totzi le madificati in photoshop si abea dupaia le puneti pe forum
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
@quick_silver2-Ce bine arata!....Bravo tigane!
@Majdi Garcia-Arata binisor...dar incearca sa fai pozele cu f9..bafta! @Radu A.K.A. G.R.M.-:shock::shock:...Super!!..Bravo!!! @Jink-Arata bine...Imi place combinatia de culori! Iar pentru cei 2 care faceti off...este Private Mesaje(PM)..... |
Quote:
un com |
4 Attachment(s)
the black cat am facut modificari majore sper sa se observe momentan atat pot eo si calcu meu astept pareri
|
8 Attachment(s)
Mazda Rx-7
Vreau si eu o parere!? Va ROG!!!! |
2 Attachment(s)
coco bistrocel - ce sa zic arata bn masina incearca sa faci poze undeva afara pe o mapa nu in garaj
si mai pun si eo masina ultima pe ziua de azi |
4 Attachment(s)
Cam asa arata jucaria si cam asta e puterea maxima pe care am putut sa o storc deocamdata. Cand voi reusi sa ajustez si compresia poate reusesc sa scot mai mult. A mai scos cineva peste 9000 hp? cel mai bun timp pe 402 m este de 5.6 sec cu bmw e30. Voi incerca si o caroserie ceva mai grea pentru a patina mai putin.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Motanul meu;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Audi S5 PS--Am cautat tobele 30 de minute....Apoi am aflat ca nu are:)) |
1 Attachment(s)
E gata pentru drag...
|
3 Attachment(s)
Ursache al meu!
|
8 Attachment(s)
Frumoase masini !
Vin si eu cu un GOLF III Cu ce jante ii sta mai bine ? |
equinox prea tare s5-ul asta;)
pitik vad ca ai deja jantele;) sunt aceleasi pe care le-ai pus si tu pe golf |
Quote:
|
2 Attachment(s)
VERDE! sa fim eco!
|
4 Attachment(s)
Japan POWER!!!
|
sunt la ora de engleza si mi-sa facut chef de forum!! din ce am vazut de pe micul ecran al telului equinox si sorinsidesmokelfs sunt cei mai tari de pe pagina!!!
|
2 Attachment(s)
bobi - nu stiu frate , jantele alea sunt prea mari! deja o dam in "nigga bling" :sad:
coco - da e draguta, dar intercooleru ala cam se scurge pe langa bara :( sorin - dragutel :> imi place mult golfu' R.equinox - nu prea sunt sigur de jante in rest masina e misto :d (nu prea imi place nici bluru ala sau ce e) majdi - misto bmwu, celalalt e urat din cauza motorului. imi place evolutia pozelor de cand te-am vazut acu vreo saptamana prima oara :D pityk - ii sta mai bine cu primul set de jante , dar toba aia e mult prea mare , si nu-mi place nici capota bad-boy. postez si eu cu o mica bestie neagra :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Ce puteri a-ti reusit sa scoateti cel mai mult?
|
6 Attachment(s)
Ferrari F40
|
@sorin - si eu m-am gandit mult la asta , dar eleronul ala ii da o tenta mai agresiva parerea mea. si cam asta a fost tema masinii :-?
sii gigcutzu.. ma ce pot sa zic, nu cred ca sunt oameni pe forum care sa incerce sa scoata cea mai mare putere, majoritatea se focalizeaza pe aspect :d si dupa parerea mea F40-ului nu i se potrivesc mai deloc jantele .. e prea colorata :( |
3 Attachment(s)
VW Golf Mk1,,Rabbit".
|
2 Attachment(s)
in mare sunt masini frumoase...
majdi garcia- mk1 ala e frumusel dar nu se potriveste culoarea gicutzu- l-ai omorat pe ferrari:)) schimba culoarea!!! jink- frumos golfarelul dar parerea mea e ca l-ai cam stricat cu eleronul ala de pe portbagaj In fine...eu ma tin de cuvant si va dau Seat Leon dar nu este finalul, adica o sa mai lucrez la el. Mentionez de pe acum ca are unele mici imprefectiuni cum ar fi ca toba trb sa o asezati voi si mai sunt mici cacatisuri dastea...pe care le voi rezolva dar am zis sa va dau un Beta sa zic asa Sper sa va placa! |
Repede!..Luatil..in 30 de minute se sterge...repede!...:)):))=))...
App..Frumoase masini all |
Quote:
|
4 Attachment(s)
multam radule! :*
maine incerc sa-ti transform seatul intr-o capodopera :-P dar pana atunci, delectati-va cu alta :twisted: vreau pareri :oops: Subaru WRX STI '08 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Bravo Jink. Frumos Subaru.
Volkswagen T1 uitasem sa pun pozele radule :)))) |
Quote:
EDIT- bine ca ti-ai amintit:)) as zice sa schimbi jantele dar pt ca tu esti ebone lasa-le asa ca merg, nu de alta dar pe o duba nush daca merg alea dar e interesanta Misto! |
Quote:
|
Faceti careva pomana cu mine cu ceva telescoape si arcuri ca ma tot stradui si nu gasesc ceva care sa vina prea bine. Folosesc 2.3.0 LE2 . As aprecia.
|
Ebone - dragut T1 , are cumva printre piese si un semn al pacii in loc de sigla? Ca ar trebui neaparat sa aiba.. Daca am astazi timp fac si eu un mic slamvan al pacii :))
|
Quote:
|
frumoase ultimile pag...si radule ms de leon!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning