![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
loading... :D |
Quote:
Leul ... la audi plasa nu are umbre si reflexii ... evacuarea laterala e naspa pusa ... adik mie unu nu-mi place sa se vada capatul teviii la jumatatea pragului ... la nissan tot plasa e problema ... |
Pointmaster - Audi TT - eu nu vad vreo greseala importanta, mie mi se pare cam totul corect, poate doar o exceptie dar nu stiu sigur legata de evacuare, in rest e superba ;) bafta in concurs ;) T1grul - Audi A3 - misto ideea, misto rau, doar ca spoilerul nu prea cade la aceeasi culoare, si nu are reflexii ca si caroseria masinii, in rest oki ;) Leul - Audi A3 - la asta mai merge, farurile cu mov nu stiu dc exista la o masina tunata, poate decat la kitsch-uri, dar la kit e cat de cat bine, fii atent la decuparea pieselor pt ca nu dau real pe masina de exemplu la prag si spoilerul fata fi mai atent Nissan Skyline - arata bine efectul de motion blur dar nu il mai face decat in anumite momente, arata bine doar ca e cam putin tuning RA2 - Hyundai - nu am ce comenta, mie unu nu imi place carbonul decat pe capota, plafon si portbagaj, dar dc tit iti place nu am ce zice, din punct de vedere al detaliilor e ok! ;) Speed - Infiniti G35 - arata bine kitul de pe toyota celica, misto, pragul e cam ireal si janta spate pusa cam stramb in rest carbonul e ok, culoarea e cat de cat aceeasi, merge din partea mea |
La faruri la A3 nush dc a iesit mov ca era pe albastru dar era scazuta opacitatea si fillu ... pe la 40 si 50 cam aja .... ms ....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
my second brush:D ma chinui si eu poate se lipeste ceva:D
|
Manson ... aceeasi janta si pe fata si pe spate ... gemurile laterale sunt innegrite prea mult si numai pe o parte ... far ireal ... ai facut tu prelungierea aia a aripii dar nu se potriveste peste cealalta "linie" a masinii (sper ca intelegi ce vreeau sa zik) ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
la roata spate am lucrat dar in rest.....nop...nuj dc s a facut asa...
|
2 Attachment(s)
...........:!:
|
2 Attachment(s)
Sal......bagati si la mine un coment ca nu am mai postat de mult pe aici.
|
1 Attachment(s)
Am facut infinitele de mai sus azi dimineaza ! Ce parere aveti ? :D
|
Cristi T ... jantele sunt prea luminate si blurry ... la cauciucu fata se vede ca e taiat stramb ... la cauciucu spate in partea de jos se vad niste pete ciudate ... eu unu nu sunt adeptul unui astfel de vynil ...
hitman454 ... plasa nu are umbre si reflexii ... printre roti se vad parti din vechiul background ... culoarea e frumusik ... Leul ... plasa nu are reflexii si umbre ... |
Cristi T - masina e buna, mai ales la roata spate ai facut-o super misto, doar ca jantele sunt cam luminate si parca vorba lu patriotu sunt blurry si parca carbonul e taiat din doua bucati si nu e asa bun pe oglinda si pe buza spoilerului ;)
Leul - ai incercat, ai incercat, janta spate e stramba, si aiai neagra e carbon sau vopsea neagra? hitman454 - misto doar ca janta spate e cam mare si cam stramba |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning