![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
Quote:
|
n-are nici o treaba cu km reali. s-a explicat de xxxx ori ce inseamna cifrele alea.
|
Ce ambreiaj imi recomandati pentru un e36 318i (M43)........(de preferat daca se poate sport....si sa fie acceptabil la pret si ''performanta'') Multumesc;)
|
De ce ti-ar trebui ambreiaj "sport" pe o masina de familie? Ia-ti orice ambreiaj care nu este facut de o firma chinezeasca/dubioasa, firme gen LUK/Sachs sunt super ok, costa in jur de 530-600 ron + manopera.
http://www.onauto.ro/catalog/fisa/51...j&piesa=168279 |
Quote:
|
980 ron are el_spa pe un site cunoscut de licitatii din romania...ambreiaj F1 Stage 1 pentru m43. Placa de presiune heavy duty stage disc ambreiaj staqe organic full disc rulment scula de aliniere, rezista pana la 205 cp.
pe un Sachs am dat 640 lei cu tot cu manopera |
N-ai nevoie de ambreiaj sport pe 318i...
|
Poate stie si el ca nu este nevoie de ambreiaj sport pe 1.8 , dar daca el vrea sport ....sa-si puna !
Eu sunt de acord cu predecesorii mei : risipa de bani pe ambreiaj sport la 1.8 ! Voie buna ! |
Daca pui ambreiaj sport, urmeaza turbo, covorase sport, bradulet sport, eleron, jante pe 19 etc. Totul trebuie sa inceapa cu ceva. Si incepe cu ambreiajul sport. :) Bestia de 100 de cai trebuie stapanita.
|
Cand am pus anuntul de mai sus si eu am fost tentat sa-l iau la misto dar mi-am dat seama ca as fi fost rautacios si nu prea destept... Si eu cand mi-am luat 318is aveam senzatia ca e o masina foarte puternica si eram panicat tot... Nu toti ne luam M3 ca prima masina. Poate baiatul chiar nu stie ce ambreiaj trebuie sa-si puna si intreaba si el aici ca n-o sa intrebe in piata sau pe strada. Nu si-a dat aere de cunoscator n-a venit cu bashini pe forum etc. Lasati omul in pace. N-avem de ce sa radem de el sau sa-l luam la misto. Baiatul a intrebat civilizat.
Toti gresim , dar trebuie sa avem puterea de a recunoaste asta si de a ne corecta. Prietene imi cer scuze in numele colegului de mai sus ... Toate bune. |
2 Attachment(s)
Atasez 2 fisiere pentru cine e interesat in a se informa despre e36 !
|
Quote:
|
Quote:
|
Mda... imbatranesc si m-apunca plasu' repede si vad ca nici nu mai tin la bautura si in loc sa fac circ pe la sectia de politie am venit acasa... :lol: Ce dobitoc...:lol:
Mi-e raaaaaauuuu ..... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning