![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
Quote:
am inteles multumesc de informatii. :)caut si eu unu de vanzare prin bucuresti dar nu am succes :) am gasit unu dar nu doreste sa-l mai vanda :shock: |
Vand Bmw E21 315 Functional
motor 1.6 M10 carburatie (ofer si o injectie) cutie 5 trepte planetare noi grup stare impecabila+ ulei motul in el fise noi InterMotor evacuare custom pe 46 caseta directie reconditionata amortizoare intarite si scurtate jambe fata si modificate pompa frana reconditionata etrieri reconditionati faruri impecabile interior complet schimbat (fara partea din mijloc a calului si centurile spate care astea lipsesc) ceasuri bord impecabil volan + nuca schimbator BMW originale fusta fata reconditionata fusta spate reconditionata prag stanga + contraprag reconditionat podea parte stanga(sofer) reconditionat bara fata revopsita negru mat bara spate revopsita negru mat -ar mai fi cate ceva dar nu'mi mai aduc aminte Necesar schimbat dar nu am mai apucat bucsi punte spate electromotor ca mai sare de montat injectie pasaje aripi spate Am talon,carte,asigurare veche,fiscal Masina nu mai are itp + asigurare Pret 25 mil. Relatii 0763991631 Andrei evolutia ei si ce'am schimbat se poate vedea in spate. |
Quote:
|
Quote:
sa o tin in parcare degeaba nu ma satisface...macar sa se bucure altul de ea ...mai ales ca o dau la un pret rezonabil mai ales dupa cate am facut la ea. |
Quote:
|
Quote:
|
salut are cineva cablul de kilometraj multumesc
|
Quote:
|
salut, un radiator de e21 are cineva?
|
m10 sau m20 ??m10 am eu...
|
e in stare buna ..se incalzeeste tot ....vezi ca ai numarul la signature....suna.ma si vb ..
|
Salutare are cineva un radiator de m10 care nu curge ca al meu pisa la apa din el in ultimul hal pe sus pe la capacu ala de plastic negru in coltu din dreapta cum te uiti la radiator(a nu se intelege dopu de umplere) la un pret decent,un electromotor in stare foarte buna care nu caraie sau paraie de preferat din bucuresti,si o macara de geam stanga completa
|
3 Attachment(s)
macara de geam am eu,pe alese ;)
si acum niste poze de azi.rechinul automat a ajuns la final de cariera,va propun sa tinem un moment de reculegere( sau doua )pentru cel ce a fost bmwe21 318 automat.si-a trait traiul,si-a mancat malaiul. care iti dau fiare ruginite sa iti faci caruta rat-rod :lol: ? |
3 Attachment(s)
cine doreste rezervor f bun sa puna in el tuica,vin sua chiar benzina 70 ron si antena pt e21 200 ron.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning