![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
Frumos golf...si grafica...si reflexila si tot...tine-o tot asa :) Poti sa imi dai si mie te rog cauciucurile care le ai tu...modelu ala ..daca e pe 19' si 16' ca nu le gasesc pe nicaieri nici pe Gom nici nimic:| am gasit o gramada numai alea nu...si nu imi plac astea originale ale jocului |
Quote:
http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias7101 sau ia acest pack cu jante pe care le folosesc eu si mi se pare ca o sa ai si acele cauciucuri ca ale mele http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias8408i |
5 Attachment(s)
Quote:
Nissan Skyline R34 Rwd i6 ~300 hp Ps: cam asa arata Slrr'ul meu. *pozele nu sunt editate* |
4 Attachment(s)
vin si eu cu un calibra:D
sper sa va placa |
Quote:
@IacobAndrey man ce harta este?polish road? |
bogdaN.13, nu-mi place eleronul, nu e de acolo:D
|
Quote:
harta aia: DA! e polish roads, dar are textura Winter, de pe GoM |
4 Attachment(s)
;) Ce ziceti? |
Eu zic ca nu se potrivesc jentile alea zici ca sunt cazane:))
si ar trb sa stea mai drepte:D |
Quote:
Ii pui mai bine niste borbeturi sau unele cu buza pe 19 asteas pe 21 sau pe 24:) |
Quote:
numa ca, cu rotile alea bling bling puse intro parte nu prea ai sanse sa impresionezi... sfat: e masina sport , nui pune bling blinguri |
Quote:
|
Quote:
Astea le-as pune pe un hammer:) |
Buna ziua sunt nou pe site as vrea si eu jocul acesta si daca s-ar putea sami spuna cineva mai detaliat cum sa joc va rog frumos.
|
Quote:
De aici iei jocu versiune 2.2.1 MWM dupa ce l-ai luat descarci patchul Le2 Di il instalezi peste si o sa il faci LE2MWM si atunci o sa mearga sa bagi orice in el fara sa dea eroare..daca mai vrei detalii da-mi pm cu id-ul tau |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning