![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gheorghe Cioaca - cursa la Oradea 1988
|
Quote:
|
aripa o vad.costumul nu,dar eu nu intzeleg ce ai tu cu aripa,noi eram mai mici de statura,aripa mai jos,el mai mare,aripa mai sus foarte simplu
SIC PARVIS MAGNA sir Francis Drake |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si acum o poza care mie imi place si imi este dor de un motor ca cel din poza...bujiile in cap :twisted: ...va arat numai chiulasa ca sa nu se "fure" tot...pe evacuare urmeaza un "mic turbo"... am si drept de poza :twisted:
|
1 Attachment(s)
Ia sami spui Tibi care era masina ta ca eu numi dau seama :rolleyes2 ...aia cu 112 e sigur a mea si cu moshu' scobinduse intre dinti:lol:...nu cumva era aia din dreapta ???
Hungaroring 19 iunie 1986 poza facuta de Make Mateescu cu dedicatie pt Moshu' :lol: |
ce motor e cel din poze?
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
sic parvis magna "tot ce este mare,a inceput cindva mic"
Cornele,daca vrei sami gasesc masina,fa te rog lumina in boxa de la Hungaroring chiulasa provine de la un motor cu axa in bloc? baga poza cu aripa si masuram ,hahaha si acum trecem la treburi seriose MONOCOCA este un capitol deosebit,cu E1 am invatzat o gramada,pilotaj,reglaje,constructzie,dar din pacate dupa parerea mea,a ajuns aproape la limita de sus,prea mare,prea grea,constrctzie prea masiva buna de vinzare trebuia malai pentru ceva nou,piesele de baza leam retinut 2motoare complete,2 cutii de viteza si toate rotile,1set slickuri Barum,1 set intermediare Barum,un set pentru ploaie tot Barum,dar nu speciale nici nu aveam nevoie de altceva dupa ce lam tocat pe Pisti la cap,am construit un model mic din tabla de aluminiu subtzire,asa cum miam dorit eu sa arate,a acceptat Pisti sa faca calcule si desenele pentru monococa cu un cadru de teava pentru spate,si acum fii atent Cornele,totul pentru un motor Lada si cutie Dacia,gindit a fost constructzia unei singure masini pentru mine,Ghergel era multzumit cu alui,Tibi Ciurciu a avuto pe alui construita la ICMMR de Martin,Peteanu o avea pe cea de la Laurentiu Moldovan,Ponta avea Dacia lui si toata lumea a fost multzumita Dar DRACUL NU DOARME,cum zice un proverb |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning