![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
@speed ... interesanta combinatie... mie personal mi se pare hidos spoilerul ala, kre nu se imbina cu capota si e blurry , la fel k si pragul |
PointMaster ... frumoasa intr-adevar ... nu vad greseli ...
*-_Speed_-* ... prag blurry ... si spoileru e blurry in anumite parti ... spoileru nu are plasa in aerisiri ... spoileru nu se potriveste cu liniile masinii mai ales in partea centrala ... |
eu zic ca e super ok si asa cu antena;)
|
3 Attachment(s)
A3`ul pt challenge...
|
tare a 3a poza .... T1grule ....
|
2 Attachment(s)
My S3 ... ;)
|
Ai taiat aiurea spoilerul fata, mesh grill-ul est aiurea, Prag blurry, iar evacuarea de sub prag este...invers pusa
-pragul peste roata -janta din spate ai "tunso aiurea" |
misto ideea tigrule, dar sunt doua nuante diferite de albastru acolo, n-ai reflexii , iar k forma, spoilerul nu se potriveste cu fata audi-ului :)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu e cine stie ce da ma rog...sper sa va placa cat de cat:arrow: :rolleyes2
cu aia de carbon m-am inspirat din audi r8:D ps. stu ca dungile alea dp langa aripa sunt cam ciudate:sad: |
yoo ma men ...nu am mai vazut de mult o lucrare de a ta ...:d .si vad ka ai destule greseli
1. spoilerul fatza este stramb kam la toate prizele alea 2. jantele nu se prea potrivesc cu masina (mie unu nu i-mi place ) 3. acea dunga la aripa este foarte stramba |
ra2 ... frumisik dar totusi are greseli ... mie nu-mi place liniia de la aripa fata ... linia departata de la usa ... si carbonu dp "buza" ...
|
2 Attachment(s)
Nisan Skyline GTR !
|
Quote:
o sa mai ma apuc de o masina sa mai imi intru in mana....dintr-un unghi mai bun...tnx de comentriu si lui nightdevil;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning