![]() |
|
Re: Club CIELO
Vino aici in craiova si gasesti ce vrei. Intra pe CV forum si ai sa vezi sa sunt baieti care fac de toate...
|
Quote:
Sa imi schimb parbrizul ca in Timi e 500 RON in craiova e 350 RON + 500 montaj, sa imi pun alarma, si sa imi montez pleaope pe far ca aici ma nenorocesc astia cu vopsitul 100 RON :)), etc. Poate stii pe vreunul de vopseste asa ceva in Craiova sa merg la sigur cand vin, ti-as fi recunoscator!!! Un alt element de tunning pe masina mea :)): Baiat la bord (in loc de BEBE la bord)! Ca deh, eu sunt tatic de baiat si sa se stie :D!!! Quote:
Da detalii aici ca de la PC nu prea imi dau seama ce zici! Ms |
1 Attachment(s)
uite aici daca la asa ceva te referi! nu este cu tubulatura din dreapta dar tot aia e. dupa ce ai dat grilajul ala jos vezi ca ai un surub in partea de sus. apoi tragi de tot buzunaru ala si o sa ai tubul care iti da aerul! si acolo iti va trebuii o surubeltita dreapta ca iese cam greu si aplici aceeasi metoda ca la grilaj:D
|
1 Attachment(s)
Daca vreti asa ceva (jantele), le gasiti la bursa insotite si de detalii (15")
|
Quote:
|
Quote:
Cu riscul de a ma repeta, desi am gasit discutii despre jante de 15 pe cielo, tot nu sunt lamurit! Ce trebuie schimbat la suspensie??? Ce parametri trebuie sa aiba jantele (latime, etc). Caut un raspuns clar si complet! Ms cui mi l-o da! |
Anvelope 195/50/15, ET-ul la janta 38-40, ca sa nu o scoata prea mult in afara, buza aripii spate indoita... si tot va atinge pe spate cu greutate mare, la denivelari. Ca sa se rezolve problema, amortizoare mai dure... asta insemnand ori amortizoare pe gaz, ori suspensie completa sport, dar asta depinde de confortul pe care il vrei in continuare.
Pe fata nu sunt probleme la jantele pe 15. |
Quote:
Ms de raspunsuri Si deci mie imi trebuie 7.5 ... + ceea ce ai zis mai sus! Momentan am R13. Ms |
J-ul este latimea jantei si, in functie de asta, poti sa pui o anvelopa mai lata sau mai putin lata pe ea. La jantele pe 15, J-ul este de obicei 7,5, din cate tin eu minte, dar exista si exceptii.
|
Am vazut jante pe 15 si de 5.5 J :) Pe 7 (cat am eu la jantele astea, parca asa era) cica poti sa pui maxim 205/50/15. Sa vezi atunci stabilitate :) Dar si ce demaraj de melc :)) 7.5 au multe cu buza mai lata (pe 15"), dar e cam mult pt ce avem noi. Pe espero in schimb cred ca nu face probleme... Ai loc sa bagi si o roata de tractor acolo :)
@ALEX_BZN: ai link pe pm :) @Ghenghis: Ai nevoie de 4x100 nu 4x108 :) |
Quote:
|
As vrea mai degraba ceva $.$ pt ca am trebuie sa dau pe ceva pana de Craciun... Si sincer m-am cam saturat de aliaje...prea rigide pt mine :)
|
toba sport YED de vanzare,modificata pentru cielo,nu mai trebuie sa mai umbli la ea,decat o pui pe masina....pret negociabil
https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=22758 |
3 Attachment(s)
jante BBS 15" cu sau fara cauciucuri,acum are gume 195/60/15,accept variante sau banutzi?cine e interesat prv me
|
un pret la jante si la toba baieti :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning