Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

mike-fullspeed 04-11-09 11:25

Re: Club CIELO

Vino aici in craiova si gasesti ce vrei. Intra pe CV forum si ai sa vezi sa sunt baieti care fac de toate...

Genghis.Khan 04-11-09 12:06

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2778831)
Vino aici in craiova si gasesti ce vrei. Intra pe CV forum si ai sa vezi sa sunt baieti care fac de toate...

Man, de 5 ani sunt in Timisoara, parintii sunt in Craiova si vin de sarbatori acolo!
Sa imi schimb parbrizul ca in Timi e 500 RON in craiova e 350 RON + 500 montaj, sa imi pun alarma, si sa imi montez pleaope pe far ca aici ma nenorocesc astia cu vopsitul 100 RON :)), etc.

Poate stii pe vreunul de vopseste asa ceva in Craiova sa merg la sigur cand vin, ti-as fi recunoscator!!!

Un alt element de tunning pe masina mea :)):
Baiat la bord (in loc de BEBE la bord)!
Ca deh, eu sunt tatic de baiat si sa se stie :D!!!

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 2776576)
am revenit cu informatii, Genghis.Khan dai drumu la caldura doar sus si il lasi umpic sa se incalzeasca, apoi bagi si tu o surubelita dreapta intre tub si masca aia unde sta!
si apropo sa aveti o carpa umeda sau servetele umede ca o sa dati de mult praf.
nu prea ai cum sa vezi unde scartaie..
eu nu am facut mare lucru, plus ca mam chinuit sa bag tubul inapoi.
chiar nu stiu unde scartaie ca am vazut ca are 2 bureti in partea de jos.
in a 2`a poza se vad buretii

Man, unde bag surubelnita???
Da detalii aici ca de la PC nu prea imi dau seama ce zici!

Ms

casp3r75 04-11-09 16:33

1 Attachment(s)
uite aici daca la asa ceva te referi! nu este cu tubulatura din dreapta dar tot aia e. dupa ce ai dat grilajul ala jos vezi ca ai un surub in partea de sus. apoi tragi de tot buzunaru ala si o sa ai tubul care iti da aerul! si acolo iti va trebuii o surubeltita dreapta ca iese cam greu si aplici aceeasi metoda ca la grilaj:D

banzay 05-11-09 23:07

1 Attachment(s)
Daca vreti asa ceva (jantele), le gasiti la bursa insotite si de detalii (15")

ALEX_BZN 06-11-09 07:33

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2783979)
Daca vreti asa ceva (jantele), le gasiti la bursa insotite si de detalii (15")

pune tu te rog linku ca nu stiu cum sa dau de ele ca as vrea sa le vad si eu sa imi fac o idee pls;)

Genghis.Khan 06-11-09 07:43

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2784291)
pune tu te rog linku ca nu stiu cum sa dau de ele ca as vrea sa le vad si eu sa imi fac o idee pls;)

https://forum.4tuning.ro/102-bursa-se...aly-super.html

Cu riscul de a ma repeta, desi am gasit discutii despre jante de 15 pe cielo, tot nu sunt lamurit!
Ce trebuie schimbat la suspensie???
Ce parametri trebuie sa aiba jantele (latime, etc).
Caut un raspuns clar si complet!

Ms cui mi l-o da!

Geo_ZGA 06-11-09 11:01

Anvelope 195/50/15, ET-ul la janta 38-40, ca sa nu o scoata prea mult in afara, buza aripii spate indoita... si tot va atinge pe spate cu greutate mare, la denivelari. Ca sa se rezolve problema, amortizoare mai dure... asta insemnand ori amortizoare pe gaz, ori suspensie completa sport, dar asta depinde de confortul pe care il vrei in continuare.
Pe fata nu sunt probleme la jantele pe 15.

Genghis.Khan 06-11-09 11:14

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2784622)
Anvelope 195/50/15, ET-ul la janta 38-40, ca sa nu o scoata prea mult in afara, buza aripii spate indoita... si tot va atinge pe spate cu greutate mare, la denivelari. Ca sa se rezolve problema, amortizoare mai dure... asta insemnand ori amortizoare pe gaz, ori suspensie completa sport, dar asta depinde de confortul pe care il vrei in continuare.
Pe fata nu sunt probleme la jantele pe 15.

Si ce este j-ul ala de 5 sau 7, ...

Ms de raspunsuri

Si deci mie imi trebuie 7.5 ... + ceea ce ai zis mai sus!
Momentan am R13.
Ms

Geo_ZGA 06-11-09 11:18

J-ul este latimea jantei si, in functie de asta, poti sa pui o anvelopa mai lata sau mai putin lata pe ea. La jantele pe 15, J-ul este de obicei 7,5, din cate tin eu minte, dar exista si exceptii.

banzay 06-11-09 17:45

Am vazut jante pe 15 si de 5.5 J :) Pe 7 (cat am eu la jantele astea, parca asa era) cica poti sa pui maxim 205/50/15. Sa vezi atunci stabilitate :) Dar si ce demaraj de melc :)) 7.5 au multe cu buza mai lata (pe 15"), dar e cam mult pt ce avem noi. Pe espero in schimb cred ca nu face probleme... Ai loc sa bagi si o roata de tractor acolo :)

@ALEX_BZN: ai link pe pm :)

@Ghenghis: Ai nevoie de 4x100 nu 4x108 :)

PetricaCBD 06-11-09 17:49

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2785527)
Am vazut jante pe 15 si de 5.5 J :) Pe 7 (cat am eu la jantele astea, parca asa era) cica poti sa pui maxim 205/50/15. Sa vezi atunci stabilitate :) Dar si ce demaraj de melc :)) 7.5 au multe cu buza mai lata (pe 15"), dar e cam mult pt ce avem noi. Pe espero in schimb cred ca nu face probleme... Ai loc sa bagi si o roata de tractor acolo :)

@ALEX_BZN: ai link pe pm :)

@Ghenghis: Ai nevoie de 4x100 nu 4x108 :)

hai sa iti dau jantele alea de aliaj de nubira2....sau tot nu te-ai hotarat....chiar imi plac astea ale tale....

banzay 06-11-09 18:10

As vrea mai degraba ceva $.$ pt ca am trebuie sa dau pe ceva pana de Craciun... Si sincer m-am cam saturat de aliaje...prea rigide pt mine :)

Crysty MLV 09-11-09 12:24

toba sport YED de vanzare,modificata pentru cielo,nu mai trebuie sa mai umbli la ea,decat o pui pe masina....pret negociabil
https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=22758

huge 09-11-09 14:06

3 Attachment(s)
jante BBS 15" cu sau fara cauciucuri,acum are gume 195/60/15,accept variante sau banutzi?cine e interesat prv me

ArG3nT0 09-11-09 14:28

un pret la jante si la toba baieti :))

All times are GMT +2. The time now is 00:39.

- Copyright 2026 4Tuning