Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

catalanu 27-08-07 13:53

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 1066752)
nu mai postati aiurea cu ce masini ati vazut voi daca nu puneti si pozele, postati doar de dragul de a strange posturi ?

Da tu de ce te bagi in seama aiurea?Numa ca sa faci posturi?
Da-mi tu 200 euro sa imi iau tel cu camera sau aparat foto si fac la toate masinile din Tm numa sa fi tu fericit ca le vezi

t1grul 27-08-07 14:22

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1066711)
e rate pentru k e blonda aia in poza care se scobeshte-n DOS :))

adevarat...:)):)):))

...si ca sa fiu OT am vazut azi un r8 prin craiova ;)

PointMaster 27-08-07 20:33

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by catalanu (Post 1066827)
Da tu de ce te bagi in seama aiurea?Numa ca sa faci posturi?
Da-mi tu 200 euro sa imi iau tel cu camera sau aparat foto si fac la toate masinile din Tm numa sa fi tu fericit ca le vezi

nu ai telefon cu, camera sau aparat foto si spui asta de parca eu sunt de vina ............nu vezi ca gandesti scurt ? .......da click sa intelegi despre ce vorbesc
.................................................. .................................................. ..................
si ca sa fiu on-topic (ultima masina nu stiu ce marca este dar mi sa parut interesanta, poate stie cineva) --->

Bemelo 27-08-07 22:24

cred ca e spyker ...

alexzander407 27-08-07 22:34

Quote:

Originally Posted by Bemelo (Post 1067809)
cred ca e spyker ...

eu cred ca isi doreste doar ....:lol: :lol: :lol:

DyZ 27-08-07 22:34

mie mi se pare a fi un cross over... parca prea aerodinamic botul si continuare mai patratoasa

TzuTzu77 27-08-07 23:06

cred ca e o japoneza de prin anii 80 sau americana, si proprietaru a incercat s-o faca aston :lol: asta mai degraba mergea la kitch...e interesanta, pare bine facuta, dar nu se pupa deloc spatele patratos cu botul ala....

CRyS` 27-08-07 23:43

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 1067839)
mie mi se pare a fi un cross over... parca prea aerodinamic botul si continuare mai patratoasa

Stii ce e ala un CROSSOVER? Viitorul Audi Q5 va fi un crossover!....E o lucratura masina intre mai multe modele! Mosteneste si ceva Jaguar!

Incearca sa pozezi si spatele....si am sa iti spun ce model este! Oricum... nu e europeana!

PointMaster 28-08-07 00:01

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 1068002)
.....
Incearca sa pozezi si spatele....si am sa iti spun ce model este! Oricum... nu e europeana!

spatele este incomplet, nici stopuri nu are........am sa-i fac poza maine

IonutzMFF 28-08-07 00:07

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 1067601)
nu ai telefon cu, camera sau aparat foto si spui asta de parca eu sunt de vina ............nu vezi ca gandesti scurt ? .......da click sa intelegi despre ce vorbesc
.................................................. .................................................. ..................
si ca sa fiu on-topic (ultima masina nu stiu ce marca este dar mi sa parut interesanta, poate stie cineva) --->

farurile aduc a chrysler sebring modelul nou

vladdaman 28-08-07 00:15

oricum e un jaf care se vrea masina de agatat...:Dglumesc dar e ca si cand ai transforma o dacie in bmw...

Mishu-f 28-08-07 00:36

1 Attachment(s)
OFF:masina aia seamana a maserati ghibli... da cred ca e corcit cu ceva

TurkishCarFan 28-08-07 01:00

Nu`i cumva o lancia beta coupe cu bot de ... kitch? :?: poate cand va fi terminata va arata bine!

CT-87-ADY 28-08-07 01:31

si eu tind sa cred k v`a arata bine dupa ce v`a fii terminata :)
asteptam mai multe poze....

dan_m3 28-08-07 01:33

1 Attachment(s)
BLACK & WHITE :

Attachment 331194

:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 15:27.

- Copyright 2026 4Tuning