![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
In afara de asta... eu intru sa vad ce se mai intampla ce se mai vb....si datorita celor care au facut intalnirea placuta... nu din cauza unora (marea majoritate) care nu stiu de capu lor ...dar o ard shmen si ei pe net... ca deh.."este si ei in cluburi" ... In afara de asta, era discutia de aici....sau atat aici cat si in viata reala...numa pt niste stikere....s'a vb un an...ca sa se rezolve in alt an...si catzi au luat? eu...ala...ala...si celalalt....si atat... in ce consta implicarea unora...in afara de a da din tastatura....??? sa spun tot eu??? in NIMIC !!! in alta ordine de idei...eu am intrat aici...am dat ajutor...cu toate ca eu nu mai am nici macar obligatia morala....pt ca eu am alta marca de masina....si am fost primit cu mainile deschise si ajutat din toate punctele de vedere....si se discuta prieteneste...si cu alte marci de la alte firme....nu ca aici...nebunii gen:tre sa ai tico...ca sa fi tico fan....bla bla bla... asa ca TU...nu vb de MINE....uitate in oglinda si vezi cine esti/ce esti/ce faci/ce zici...si cu ce ai ajuti tu pe cei de aici....ca deh....esti "in da' clab".... Hai v-am pupat...aici se poate schimba orice....numa HAI SA DAM CU PARUL....niciodata.... Cel mai destept cedeaza primul....asa ca....cine se ia de buca mea...sa o pupe pe cealalta....8) |
Quote:
mincinosule:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
Sa fac ceva creativ? Dc asa face EU asa ceva? Pt ce? Da argumente clare....daca ai ....cu toate ca nu ai si nu are nimeni sa le dea..... insa TU...VOI.... avetzi....ca avetzi TICO....si suntetzi in DA' CLAB' ... Pai sa fiu eu sheful aici....as face multe....inclusiv carnet de "partid" :lol: .... cu cotizatie.... cu participari.... cu nebunii....dar aici este o problema... NU AI CU CINE , si asta a fost demonstrat in nenumarate ori !!! Aici se dau sfaturi la caterinca....daca unu e mai putin stiutor...se gaseste genu' "gheorghe" care tre sa demonstreze ca el e miezu' din dodoaska....si exemple sunt multe....daca esti asa destept....citeste tot de la inceput pana acum.... si ai sa intelegi daca ai aceasta capacitate ca am dreptate.... Aici depinde de voi cei ramasi....cei care aveti aceasta marca de masina....cand o sa am ....daca o sa mai iau vreodata un tico....o sa ma intorc....si o sa fac si eu parte din "club" , dar tot ca si pana acum....ca privitor....si eventual sa dau o mana de ajutor celor care au nevoie...din ce am invatat si eu de la altii....sau din cautarile mele pe net....manuale tehnice.....intamplari personale de zi cu zi..... meshterit la mashina....etc Dar inca odata...mentalitatea asta de turma....si de cioban HAI SA DAM CU PARU.....ca eu fac...eu dreg.... pfff ....ma da pe spate de fiecare data... ca este sau nu off topic....era timpul ca cineva sa spuna exact cum se vede situatzia din exterior...ca din interior am vazut-o .... Regret faptul ca nu se mai fac intalniri...ca nu se mai face ABSOLUT NIMIC .... sau o fi totul secret??? Dasta am si intervenit.... ca pe mine personal ma doare'n cot.... insa eram curios ce mai face liviu....alex.....dany... etc. Ca am venit la 1...sau 100 de intalniri.... asta nu este problema ta si a nimanui....si nu stau toate in drum de mine...iete dasta nu mai vine nimeni si nu mai face nimeni nimic...ca nu vin eu....hai sa nu fim copii... Insa....cum eu nu stiu ce viata ai tu....nici tu nu sti ce viata am eu...si nimeni de aici.... iar eu nu am mai venit din multe motive....o sa enumar cateva...cu toate ca NU tre sa dau explicatii la nimeni...dar ca idee: 1. prea multi INTELEPTI 2. nimic concret ...doar vorbe 3. intalniri prea scurte....nu se recompensa consumul si timpul perdut pe drum 4. eu am alta marca de masina 5. eu nu mai sunt in bucuresti .... 6. de cele mai multe ori , ca si liviu...nu primeste nimeni ajutor....nici macar sfat...decat in bataie de joc....putini sunt cei ce stiu ce zic...cum sa zica.... mai vrei/vreti sa dau motive clare ? Nu ca nu am venit din cauza ca nu am vrut..sau mi-a fost lene....asa ca altii.... So.... aici inchei asa ca rog pe urmatorul sa se abtina la vreun comentariu rautacios ca il trimit la origini: e obligatzia voastra, mai ales a ta care esti asa "guraliv" si a tot stiutor.... sa faci / face-ti ceva .... eu o sa intru si de acum inainte..... si am sa ajut daca am sa pot cu ce am sa pot daca pot..... si atat...!!!!!! Iar pt asta nu ma poate obliga nimeni sa fiu nici ON TOPIC si nici OFF TOPIC......nici sa intru sau nu ...sa ajut sau nu...este placerea mea !!! Hai te-am/v-am pupat ....si de restu..... numa bine ....si multi km fara incidente !!! ;) |
In miile de litere scrise in postul anterior de yneedlove... puteti sa spuneti ce vreti, dar are si dreptate! Au fost la inceput niste intalniri si dupaia stickerele, acuma... canci! Acum mai sunt doar cativa care se intalnesc (sau or fi mai multi si nu stiu eu)... de exemplu cine si-a spalat masina astazi la mine stie ce zic :lol: Iar dany_ptk, ca tot ai dat-o cu "daca nu sunt eu nu se face nimic", in afara de zilele astea cand a venit vorba de intalnire, nu te-am vazut sa zici nimic. Topic canci, club canci, toate canci. Absenta mea e simpla... cu toate ca, vorba lu Razvan, nu trebuie sa dau explicatii: am alte prioritati acum, care nu au legatura cu masina, si care nu imi permit sa bag bani decat in benzina pt deplasare din A in B, atat. N-am disparut nicaieri altundeva, si daca dispaream.... oricum n-a intrebat nimeni de mine. Cui i-a pasat, m-a sunat.... In fine, nu dramatizam, dar ideea in sine la ce a zis Razvan, nu e deloc pe langa, ci are dreptate.
O seara faina tuturor! :) |
vineri sau sambata seara intalnire la ora 21 sau 22?
mie imi convine un 21:30 acum depinde de locatie si zi :) hai ca a venit caldura acum :D ! 1. Vlad (vineri sau sambata ora 21:30 ) |
Quote:
|
1. Vlad (vineri sau sambata ora 21:30 )
2. Lucian (vineri sau sambata 21-22:30) 3. Alex (vineri ora 20-22:30) |
Quote:
2. Lucian (vineri sau sambata 21-22:30) 3. Alex (vineri ora 20-22:30) 4. aXXo (sambata ora 20-22:30) |
3 din provincie 1 din bucuresti:lol::lol:
|
Cand va hotarati in ce zi se face sa anuntati... nu putem sa mergem pe ideea ca vineri SAU sambata, ori e vineri ORI e sambata, unii din noi nu isi pot strica programu pe 2 zile aiurea....
|
Eu prefer vineri. ora 8 sau mai devreme.
|
Nu e panica, putem sa ne intalnim unii vineri, si altii sambata, mai diversificam :lol: Acum serios vorbind, are dreptate Sebastian... Eu zic sambata seara!
|
hai sambata seara e mai liber :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning