Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

L4uR 06-09-09 23:56

Re: Discutii Diverse Intre Useri

are dreptate robert...si florin sa calmat in ultimu timp...a scapat de sindromu NFS....merge la consum si siguranta

florynvl (X29 ZMT) 07-09-09 00:01

cine stie cunoaste...se pare ca asa e nebunia la inceput cand iei permisu, vrei sa alergi masina in draci, dar dupaia te saturi... sper ca la urmatoarele (i)legale sa fiu si eu prezent ca participant, macar atunci sa mai aud si eu un mic vajait de la motor :D.

Robbert 07-09-09 00:08

poti sa fii calm si responsabil 20 de ani si intr'un minut de nebunie sa se termine totul asa ca aveti grija

Victor_WRC 07-09-09 00:47

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 2616966)
da, ma facui cuminte dintr-o data :). tu te-ai speriat cu madalin cu golf3 la 70 la ora, dapai cu bogdan cu dacia la 130 ce mai faci ?:)) ti-am zis ca eu aveam 120 pe bord si el tot se mai indeparta :)).

nu fi neserios ca ne suparam :lol::lol::lol::lol: era prima data cand mergeam cu el nu il stiam mai deloc si de........daca ar fi sa te urci tu cu 1 pe care nu-l cunosti nu sti cum conduce si etc cum ai fi...+ sa mai ai 1 nebun ca pity iesind pe geam afara...si mada " intra bah in masina ca poate imi faci iar probleme " eu ce plm sa mai zic:lol::lol::lol::shock:

florynvl (X29 ZMT) 07-09-09 00:52

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 2617162)
nu fi neserios ca ne suparam :lol::lol::lol::lol: era prima data cand mergeam cu el nu il stiam mai deloc si de........daca ar fi sa te urci tu cu 1 pe care nu-l cunosti nu sti cum conduce si etc cum ai fi...+ sa mai ai 1 nebun ca pity iesind pe geam afara...si mada " intra bah in masina ca poate imi faci iar probleme " eu ce plm sa mai zic:lol::lol::lol::shock:

ai explicat singur faza :)).nici pe bogdan nu il stii cum merge cu masina si in plus gandeste-te ca e dacie... hai ca nu vreau sa ne mai sara altii in cap ...

acum unde ramasesem, unde indrept si eu doua jante? si la ce pret?

trafy-vr6 07-09-09 07:29

spre raureni pe dreapta e unu care indreapta jante dar sa nu fie de magneziu

Dannyromdan 07-09-09 22:49

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2617334)
spre raureni pe dreapta e unu care indreapta jante dar sa nu fie de magneziu

Magneziu e casant sau dc nu ?:D

PS: Daca stie cineva cumva cum se numeste melodia aia din reclama de pe protv la Chuck .... imi place mult si o cautai in draci da nimic :D

DjRainManFast 08-09-09 03:20

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 2617090)
cine stie cunoaste...se pare ca asa e nebunia la inceput cand iei permisu, vrei sa alergi masina in draci, dar dupaia te saturi... sper ca la urmatoarele (i)legale sa fiu si eu prezent ca participant, macar atunci sa mai aud si eu un mic vajait de la motor :D.

serios? iarasi teori? iara explicati? frate..sunt oameni si la 50 de ani care alearga masina...asa ca nu mai emiteti teori!

Robert iarasi ai inceput sa ne explici importanta vietii? sunt o gramada de filmulete...sunt o multime cazuri la tv...sunt o multime de cazuri in valcea......stim ideea! sa fi sigur ca de maine o sa merg mai incet.......intra pe forum de drogati si explica-le ca nu e bine ce fac.....ei nu or sti...ii luminam noi! pe pachetele de tigari scrie fumatul ucide....si totusi nu a renuntat nimeni la el din cauza asta!
Nu mi-o luati in nume de rau...nu am nimic cu nimeni....dar cand vad ca discutiile se reia...ajung sa cred ca nu prea intelegeti nimic! Si mai ales mor cand unii intra..zic frate...eu rup sosele..sunt soferache...si dupa..coaie...lasa figurile..viata are prioritate...viteza ucide and shit....ba...plm unu a facut sex si a murit !! Eu zic sa aveti grije dracu .....nu depasiti 10 min ca poate mierliti....eu v-am avertizat!!!!

Daca va vine prin cap sa imi zice...ca eu vb asa pt ca nu am patit pana acum ceva....nu va mai obositi...accident grav nu am facut....dar nici mult numai era...si prin situatii critice am trecut...poate prin mai multe decat multi "experti" de pe aici!

radu_nb1 08-09-09 08:11

:))) inginer pilot :))) iar nu iti prieste aerul de Romania:)) te iei repede de oameni

cEaska 08-09-09 09:01

da` are perfecta dreptate

Robbert 08-09-09 13:50

cucule, nu vorbeam cu tine :P(ca tu ai o experienta) eu le'am zis lor care sunt incepatori si sa inceteze cu laudele de FnF ca nu sunt de forum, nu sunt inpocrit, sa zic aici ca viata are prioritate si apoi sa rup asfaltul... doar ca am impresia ca unii forjeaza masinile doar sa se laude pt nimic

florynvl (X29 ZMT) 08-09-09 13:56

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 2621544)
cucule, nu vorbeam cu tine :P(ca tu ai o experienta) eu le'am zis lor care sunt incepatori si sa inceteze cu laudele de FnF ca nu sunt de forum, nu sunt inpocrit, sa zic aici ca viata are prioritate si apoi sa rup asfaltul... doar ca am impresia ca unii forjeaza masinile doar sa se laude pt nimic

cand o sa forjez masina doar ca sa ma laud, inseamna ca am nu stiu ce bugatti care chiar merita alergat... mie imi place viteza, mai nou imi place sa pun masina de-a latu .si daca ar fi sa o lovesc candva sau sa fac accident, asta e partea a doua.poate o fac din vina mea, sau poate e din vina altuia.se poate intampla si daca se merge incet cu masina si daca mergi foarte tare...

DjRainManFast 08-09-09 15:01

te provoc asta seara de-a latu pe unde vrei tu :)) daca esti interesat anunta-ma!

florynvl (X29 ZMT) 08-09-09 15:22

inca nu, abia sunt la inceput si invat si eu incet incet.peste cateva luni poate reusesc si eu sa devin un "cucu jr." :D.

radu_nb1 08-09-09 15:52

raspund eu am un punto s in curte alb, asta seara iesim cu el

All times are GMT +2. The time now is 07:23.

- Copyright 2026 4Tuning