![]() |
|
re: Club Ford Capri
daca erau jantele de pe laser inseamna ca erau cele de pe 1.6 sau 2.0 4cil. vin foarte bine pe mk1, mai ales cu talon jos cum e pe fata. zi-mi si mie masina asta a fost vopsita vre-odata?
|
Quote:
Porcii "e" tot porci oricum, curcani, gabori, etc |
Quote:
de 2 ani ..a fost alb si a fost a unui domn securist ...de 82 ani.... |
Quote:
player, mi se parea mie ca arata prea bine masina sa nu fie restaurata candva |
la cate vedem la stiri, poze/filme pe net, e o generalizare destul de corecta, dar intotdeauna exista si exceptii :-)
se vede la aripa fata ca e revopsita, pe buze, oricum arata f bine, totusi nu cred ca a fost mai mult decat o improspatare a aspectului exterior a batranicii :D |
5 Attachment(s)
Sal all!
Sunt si eu un posesor de capri mk1 '72 1300, il am din aprilie 2007 si mai mult a stat prin service (si inca mai are de stat ceva timp). am vazut ca s-a mai vorbit de masina asta in acest forum; am cumparat-o de la mihai de la akcent intr-o stare care lasa de dorit si pana acum am avut ceva bataie de cap cu ea: am dat pe ea vreo 3 mii de euro si pana acum am mai bagat inca pe atat in ea, si nu am de gand sa ma opresc aici. mai am nevoie de piese pt ea dar urgeta o constituie un carburator... in rest chestii care tin de estetica masinii, in special jante si daca stie cineva un atelier cu o baie de galvanizare serioasa unde pot croma niste piese va rog sa imi spuneti. voi atasa niste poze cu masina si astept parerile voastre si orice sfat si ajutor este binevenit |
bun venit
|
1 Attachment(s)
Capra mea in actiune :P
|
misto poza audioclass, e fum de la roti sau abur de la tobe?
|
@capri'72 - Te salut si iti urez bun venit pe acest forum ....
Postul de mai sus este mai mult decat OK, daca vrei sa te prezinti comunitatii, in acest caz proprietarilor de Capri, ai ales cel mai bun mod posibil. Iti urez succes cu Fordul. PS: cu proprietarii de Capri pe aceasta sectiune, poti purta o discutie la un mod foarte avansat, asadar sigur vei primi orice fel de raspuns sau sfat. |
Quote:
glumeam dar chiar ma intereseaza, asa cum am mai scris mai sus, niste jante asa |
1 Attachment(s)
jante...
-RS Cosworth(un model din prima generatie) pe 14, 2 cu gume, 2 fara - 150Euro |
scuze florine dar alea nu sunt jante originale ford.
|
de ce spui asta?
doar la 2 am capacele, pe care este emblema RS cu culorile Ford Motorsport, am o poza cu 3 RS Cosworth coupe la un meeting in strainatate si una are jantele astea, si am gasit pe net intr-un catalog de piese Ford, 6-7 modele de jante din perioada respectiva, printre care si acestea... mai am 2 modele(pe 15 si un set de RS pe 13), da' nu zboara netu asta deloc sa le pot uploada :( |
pentru ca arata aftermarket. no offence intended. poate o poza de mai aproape ar clarifica.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning