Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

OmB* 07-12-06 17:02

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 651814)
omb : dodge: neoane ireale , jante strambe

1. Jantele nu sunt strambe .... asa leam fqt eu .... cand lasi masina f jos jantele nu raman drepte ci se inclina un pik.....
2. artami si mie pls dak stii cum sa fac neoane.....

wlady 07-12-06 19:33

1 Attachment(s)
Acum ca am invatat si eu cum sta cu carbonul am pus niste elemente de carbon pe masina asta ! Am vrut sa o fac REALA ... sper ca pare :-D ! Am vazut ca iar am facut un crop ciudat la aripa fata :-P

AdY9005 07-12-06 20:20

Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 651867)
1. Jantele nu sunt strambe .... asa leam fqt eu .... cand lasi masina f jos jantele nu raman drepte ci se inclina un pik.....
2. artami si mie pls dak stii cum sa fac neoane.....

www.digimods.co.uk

Leul 07-12-06 20:41

2 Attachment(s)
Un ASTRA ...

Most_Wanted 07-12-06 20:54

leule .......culoare prea ireala ....eleronul e pus ca dreaq ....bara fata e varza din cate vad eu ti se vede si bara care a fost ianainte ...SCZ CA ZIC DAR MASINA E VARZA ....ai timp tu sa inveti spor la treaba ...:!:

wlady ....selectii aiurea ...jantele nu sunt puse bine, cel putin aia de pe spate e chair mai subtire decat aia pe fata .....la prag ...fibra de carbon ,te-ai dus cu ea peste prag ..nu si-a luat forma pragului .....spor la treaba si tie:!:
;)

Manson 07-12-06 21:24

leul......ce e cu eleronu ala?
ai grija la selectii
si nu t grabi..bafta

Most_Wanted 07-12-06 21:56

prea va grabiti sa scoateti o masina ....aveti si voi rabdare cu ea ....
ma refer la leul si al wlady
toti am primit aceleasi sfaturi .....

wlady 08-12-06 10:25

1 Attachment(s)
Am facut ceva la care am fost mai atent si cred ca a iesit binisor ! Am facut singur un bodykit ( Complet :-P ) . Am stat ceva mai mult decat de obicei, am pus una din cele mai bune texturi de carbon dupa mine, am vrut sa o fac reala ! Sper ca am reusit ! Mitsubishi Eclipse !

patriotu90 08-12-06 10:39

carbonu dp capota trebuia sa il faci mai mare ... carbonu dp oglinda trebuia sa-si "schimbe" si el directia la muchii ... ink ai selectii strambe pe la plafon ... eleronu nu are prelungire prin geamuri ... geamurile sunt innegrite doar pe o parte ... in masca se vad urme de la emblema ...

69WRX 08-12-06 11:36

wlady la eclipseu ala capota e selectata cam stramb...nu te mai grabi i mai atent cand selectezi si mareste nitel partea care vrei sa o selectezi cu zoom tool ca ajuta.. ;)..la far cred ca ai vrut sa faci engel eyes..dar e prea mare si cam oval...selectii strambe la geam si inegrite dar pe o parte...baftta in continuare mai straduiestete..

Reme 08-12-06 13:34

leul - astra - ce ireala e :), selecti strambe la jante si eleron, jante si eleron + faruri de ceata prea luminoase
wlady - eclipse - e decupata parca cu treforajul, janta fata e stramba, misto angel eyes-ul dar e ireal, carbonul e ireal ;)
impreza - carbon mireal, jante blurry si care dau urat, angel eyes ireal

Leul 08-12-06 16:47

Ma , ce na-ti mai vazut astra mov ? e vt nu real ... asa ma dus imaginatia ! Jantele nus strambe par asa deoarece masina e poza de sus , si leam marit olek ...

PointMaster 08-12-06 21:27

2 Attachment(s)
masina cu, care m-am inscris la concursul 2D de sarbatori . . .

*-_Speed_-* 08-12-06 22:18

2 Attachment(s)
Comment my car;)

*-_Speed_-* 08-12-06 22:29

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 653371)
masina cu, care m-am inscris la concursul 2D de sarbatori . . .

Superba 8) deci nu vad nici o greseala ;) .Ar fi trebuit sa scoti si antena(parerea mea:-P)

All times are GMT +2. The time now is 12:22.

- Copyright 2026 4Tuning