Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

05aBi 07-10-12 19:42

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

1 Attachment(s)
pai ori l-ai salvat ori il desfaci ?
jantele de pe el au fost ale mele candva :P
uite adi cum arata odata, acum vreo 4 - 5 ani, cand era pe la dimitrov

daman 07-10-12 20:05

stiu cum arata,a fost a unui prieten care a lasat-o de boala.deocamdata o sa ramana asa.oricum nu o sa ajunga la fier.

danielson 07-10-12 20:29

22 Attachment(s)
Azi, pentru ca in ultimul timp trasesem chiulul, a fost o zi plina , am muncit ca un ocnas la masina curatand pe dedesubt cu peria de sarma pe bormasina si pe flex. E bine ca de dimineata am fost prin targ cu Daman sa mai luam una alta si am bagat niste mititei si bere ca sa am spor la treaba.

daman 07-10-12 20:49

ai facut treaba buna.cand te-am lasat la garaj dupa atatea beri si mici nu ma asteptam sa mai faci ceva la masina.credeam ca o dai pe vin :D .o sa iasa calumea masina.

danielson 07-10-12 20:56

Nici chiar asa :D, am mai baut intradevar vreo 2 beri cu baietii de la garaj dar am facut si treaba ;)

SST 06 08-10-12 13:25

Colegu la ce bani ai prins rechinu ? eu ma tot sufoc cand vad ca va luati cate 3-4 si nu gasesc unu ma nene unu nu gasesc !

RacingParts 10-10-12 19:18

Pentru colegii cu mai multa experienta: exista vreo solutie functionala macar pentru ascunderea crapaturilor din bord? Ca bord de vanzare fara crapaturi am vaga impresie ca nu se mai gaseste :))

daman 10-10-12 19:22

exista un fel de husa care se pune peste bord.jamaicanu stiu ca a pus asa ceva si se vede foarte bine.

05aBi 10-10-12 19:24

Quote:

Originally Posted by RacingParts (Post 5204666)
Pentru colegii cu mai multa experienta: exista vreo solutie functionala macar pentru ascunderea crapaturilor din bord? Ca bord de vanzare fara crapaturi am vaga impresie ca nu se mai gaseste :))

incearca aici http://www.bmw2002faq.com/content/view/89/33/

AxYJamaicanu 10-10-12 19:31

www.coverking.com ... arata chiar bine,poti alege din mai multe culori si sunt facute bine, nu da spre tziganie. Vazusem la un moment dat bord necrapat pe la 1500$ ...

RacingParts 10-10-12 20:13

merci, e interesanta ideea cu husa + ca pretul e accesibil...pana una alta o sa incerc varianta data de 05aBi, maine imi vine interiorul , e pacat sa ramana cu bordul crapat...

daman 10-10-12 20:27

foarte buna solutia pusa de gabi,o sa incerc si eu.

AdryanX 10-10-12 21:28

salutare colegi de forum
vad ca toata lumea lucreaza cu spor la rechinasi :D , uni cu mai putin dupa posibilitati si ce sa zic , felicitari , eu am ajuns in punctul in care trebuie sa incep fac rost de ultimile maruntisuri , printre care si urmatoarele :
-partea electrica de la contact , e rupta bucatica aia in care intra varful de cheie si face comutarea electrica ca contactelor , se potriveste de urs ??
-parghia care vine intre cablu de acceleratie si parghia de acceleratie de la carburatorul solex 32/32 de pe motorul in 4 , a se vedea in diagrama din link , cred ca as putea sa o fac dar as prefera sa fie a ei
http://www.realoem.com/bmw/showparts...20&hg=13&fg=05
- balamalele de la capota portbagaj care mi-au fost furate de niste personaje mai bronzate din nastere din curtea unde lucram cu alte chestii , pe care din fericire am reusit sa le recuperez de la fier vechi , dar balamalele mi-au scapat
solutia cu bordul e foarte interesanta , ma tenteaza si pe mine si cred ca sambata asta o sa fac :-)

bilae21 11-10-12 07:22

Quote:

Originally Posted by daman (Post 5200625)
una peste alta ,impreuna cu danielson am decis sa mai salvam un rechin.macar partial.masina este un 320 cu motor 2300 m20b23 omologat,servo directie,cutie in 5 si cam atat.masina a meritat fiecare banut mai ales ca a fost la un pret f bun .deocamdata am pus o husa pe ea si ramane in asteptare.in felul asta am rezolvat si problema motorului in 6cil ;)

da pai trebuia sa o rezolvi cu mine cu mot in 6 dar m-ai lasat balta

daman 11-10-12 09:19

Quote:

Originally Posted by bilae21 (Post 5205148)
da pai trebuia sa o rezolvi cu mine cu mot in 6 dar m-ai lasat balta

nu te-am lasat balta dar am luat masina la un pret sub pretul motorului tau.si tu cred ca ai fi facut la fel daca erai in locul meu.

All times are GMT +2. The time now is 07:06.

- Copyright 2026 4Tuning