![]() |
|
re: Club Ford Capri
pai normal ca te-a vazut garcea ca nu ai E-ul si a zis sa-ti faca macar ceva sa te inveti minte, de-aia ti-a luat talonu, io zic ca a fost foarte frumos ce a facut, altfel era ca mai jos, caz penal.
|
sal..daca are cineva niste jante de ford retro..sunt dispus sa cumpar...:-P:-P
|
1 Attachment(s)
Quote:
Le poti vedea in poza atasata. Si apropo de piese de vanzare, am ceva de piese de pe capri 2 dar merg si pe 3: -instalatia de aer conditionat fara ventilator, doar tuburile, si selectorul de caldura -2 portiere fara geamuri -haion fara geam -faruri originale hella capri 3 -bord in stare acceptabila -torpedo, si plasticul de scrumiera -scaune fata originale de capri si scaunele spate doar sezutul -bloc motor 2.0 v6 (sta cam de un an si nush in ce stare e) -chiloase 2.0 v6 incomplete -carburator EEIT32/32 care merge pe 2.0 v6 aproape complet :-P -ornamente exterioare si interioare (cele din jurul geamurilor) si altele, nu le mai retin , dar mai sunt cateva. Daca doreste cineva sa le ia la pachet ar fi mai avantajos pt. ambii :-). |
salut..caut si eu pt masina niste jante retro preferabil cu buza ,capota cu umflatura ,sau daca stitzi ceva la dezmembrat v as fi recunoscator.
stie cineva ce carburator a mers pus cu brio pe mk1?am mici probleme cu carburatorul original,masina a stat f mult si e posibil sa aiba jigloarele infundate.multumesc. |
audioclass, pe mine ma intereseaza bordul, torpedoul, scrumiera si farurile. niste poze intr-un mail imi poti trimite? cand spui instalatie de aer conditionat te referi din greseala la instalatia simpla din capri?
|
Quote:
Sa vad cand am timp sa ajung pe la garaj sa fac niste poze, si ti le trimit. |
sal...ia sa vedem pareri..am gasit niste jante mai rare modelul de ford capri laser,cu aspect mai retro,pline.astept sfaturi daca le pastrez sau nu...mie personal imi plac f mult astea ca sunt pline si au buza.pretul a fost ok.am luat niste cauciucuri joase pe 13,55,175 in speranta de a le pune numai pe fata iar pe spate sa le pun mai inalte gen muscle car.jantele originale nu le dau,dar cred ca arata mult mai bine .astept sfaturi si pareri..multumesc..
|
poze la jante ?
|
3 Attachment(s)
poze cu jantele
|
teoretic nu ar trebui sa se potriveasca jantele alea pentru ca au aparut abia pe mk3 si deci arata a anii 80. mie mi se pare ca arata bine totusi pe mk1 tau.
|
Eu zic sa-i pui niste jante pe 15 ...s-ar vedea mult mai frumos.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ma refeream ca aspect ca nu se potrivesc, altfel, poti sa pui si jante de focus pe el daca au 4 prezoane.
|
k...ma referam ca cu toate ca au aparut in 82 au aspect retro...din anii 70 datorita formelor.janta plina,gaurile...si am vazut ca sunt un pic mai rare..cred ca erau varinanta cristal al focusului st din zilele noaste....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning