![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
wlady ... e un inceput ... coboratu il faci bine ... vezi k la hummer treb sa refaci backgroundu ... in partea de sus se vede k ai coborat masina ... si ink o greseala tot la hummer jantele nu au pic de reflexie ... bafta in continuare ... ai inceput bine ...
|
multumesc de comentarii, trikz genu ala de capota mi se pare ireal :)
|
1 Attachment(s)
Dupa inca unpic de practica am facut si eu prima masina pe care am pus un BodyKit si pe care am dat o culoare :-P. Sper sa va placa !
LE : Am vazut ca e ciudat Cropul pt vopsire la capota ... nu mai ziceti si voi :-P |
wlady , nu mai folosi aceeasi janta si pe fata si pe spate , in rest ok ...
|
pe langa janta mai ai o gramada de selectii strambe (colturoase) ...
|
1 Attachment(s)
Am mai facut cate ceva cum ar fi am invatat cum sa scot manerul usii am mai rotunjit unele forme ...
|
@frost dani - arata misto rau, parca as mai umbla la janata pe spate, parca e stramba, in rest misto si e ok ;)
@pointmaster - ahaa, ahaa misto misto, nu am ce comenta, nu vad greseli @leul - tigra - plasa ireala, putin tuning @barum - misto A3-ul, idee misto, mie imi place, sa il vezi pe al meu e gata ;) @wlady - mai bine nu ii scoteai manerul ca e stramba acol ounde ai scos manerul, tot ce ai decupat ai decupat cu colturi, fi atent la selectii ca sunt si strambe pe deasupra |
2 Attachment(s)
barum be ready am venit ;) cu un A3 ne dam?
|
Quote:
aaaa.....si Reme in dreapta si in stanga jos a barii are culoare...diferita de cea a masini ii un grii, dar ee prea puternic ca sa fie reflexie,in rest ee super :D |
2 Attachment(s)
masina pt inscrierea la concursul de sarbatori ..... caliber....:lol: :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Volkswagen Golf V
|
3 Attachment(s)
ink una... mitshubishi eclipse .... :D
|
1 Attachment(s)
Am vazut Dodgeul acela ( Caliber ) si nu am putut sa stau departe ...
|
omb : dodge: neoane ireale , jante strambe
eclipse: carbon ireal ,brush nu prea reusit leul : putin tuning si proiectoarele de ceata is ireale asa aprinse |
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning