![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
E36 are pe fata 2 tipuri de bielete de stabilizare
1. pana in 10/1991 bieletele sunt lungi cu 2 pivoti si seprind cuun capat de bara de stabilizare si celalalt de amortizor 2. dupa 10/1991 bieletelesunt scurte si au 1pivot care se prinde de bara de stabilizare si in celalalt capat are obucsa care se prinde de bascula fata. Pe real OEM la e36 M3 are doar codul de la cele lungi.(am verificat pentru ultimul an de fabricatie) Care ar fi mai bune ? deoarece eu am scurte si sunt uzate si as vrea sa le inlocuiesc dar nu stiu care se comporta mai bine. Tot la M3 dupa '95 am vazut ca la suspensia spate bratele superioare si inferioare la prinderea pe bratul portfuzeta folosec bucse pivotante iar la modelele non M se foloseste doarlaprinderea bratului de sus cel inferior avand bucsa cu cauciuc. A mai facut cineva aceasta modificare si care sunt impresiile ? |
As dori sa imi achizitionez inele angeleye la un e36 berlina.
Ce sa aleg ? CCFL sau led ? puteti sa imi recomandati un produs? Multumesc |
Quote:
|
Quote:
La asa ceva m-am uitat si eu. Merci de raspuns |
Quote:
|
Quote:
|
Cine ma poate ajuta sa imi spuna cum sa dau stalpii de la centura jos sa ii schimb .. :arrow:
* am desfacut saiba de 16 de sub butonul de reglaj pe inaltime la centura * am scos stalpul din toate clipsurile * am desfacut centura din scaun dar imi sta agatat in butonul de reglaj pe inaltime a centurii (butonul de deasupra saibei de 16) Cine ma poate ajuta cu o informatie .. prietenul meu la stalpul din dreapta a incercat sa scoata butonul si a ramas cu el in mana mi l`a rupt... acuma nu vreau sa fac la fel si la stalpul din stanga... astept comentariile voastre ! |
Quote:
|
Quote:
pai asa a incercat si pretenumeu la vrajeala si a ramas cu el in mana :)) am sa incerc si metoda ta... oricum mai am numa 1 buton , multumesc ptr raspuns ! |
As dori sa stiu , cele de aici sund pe led sau CCFL?
|
Quote:
Voie buna ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: