![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
Quote:
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Re: Diverse poze/filme
Quote:
bey nebune...u iar shoomezi??...knd mai ieshi cu shobolanu`?... bogdane....what the f*** is eden asta de 2000 RON??? celular?:D |
man, e putin spus celular...
are cam tot ce vrei..si ce poate ai nevoie acum. mai putin 3G care oricum nu vreau sa am. nici daca m-ar plati :)) sai doar daca ar avea si prietenii buni, nu parinti, prietena...and stuff uite aici.. si vezi si alte poze http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_m700-1788.php si pe langa smartphone si tastatura, are si ceea ce caut eu neaparat WLAN si GPS. ecran tactil, procesor puternic..design marfa...radio, (poti pune ce am si acum pe tele fa ctual..sa asculti radio direct de pe net...as deea si altele) camera de 2mpx care poate fi imbuntataita, recunoaste scrisul de mana.... si sincer, nu e scump la cate ofera. iti arata laptop care nu poate atatea.. ;) bine, lasand la o parte jocurile pe laptop, ca pe asta nu ai atata grafica... |
baterie mishto...dar ma km dezamageshte sa zic asha la display...doar 65k ????...ar fi trebuit sa aiba vreo 256 lejer....orikum marfa telefonu`....arata mishto`....functii...etc etc..e super...si in ce bani e pe piatza zici`??
|
pai cam 17-18-19..depinde de ce magazin gasetsti. la "baietzi" nu aduca asa ceva. nu s evinde...
poti gasi magazine online...ca in P nu am vazut.. da..dar iti dai seama ca la 256 000 culori tre si alt procesor.. si deja iar cresc preturile. eu zic ca are pretul ok pt ce poate. daca ar fi fost la Nokia asa ceva....wow... deja N95 care are apropiate functii ca atsa e vreo 900$. si un are rost sa comparam fiabilitatea ca asta e japan 100%. procesor samsung.. ;) decat firma...ca asta pt multi e noname...dar nu stiu maulti ca sunt f.f.f. tari in acest tip de aparate.. |
paltoane..iar o incerci aiurea...
https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/33228-audi-r8-2008-vs-porsche-911-carrera-4-2006-a/page-8.html post#112 eu zic sa stai pe aria PL ca sigur ti-o furi.... cum sa compari mah TT cu R8? ai si tu macar google? vezi preturi, performante, dimensiuni..erau aia de la Audi tampiti sa faca 2 modele de masini care se bat intre ele??? OMFG |
ahaha....R8`u cu TT`u paltoane...nu prea merge....si din kte vad ..u km o arzi aiurea pe mai multe topicuri.,...multa lume te urmareshte la gresheli`..mha dak vrei sa nu mai intrii pe forum..nu mai intra...dekt sa intrii sa postezi aiurea si sa te urmareask lumea aici sa greseshti sa te dea afara.....WTF!!come on...cik ai o varsta....la mine esti mai ...prea slow...k un diesel vechi de vreo 15-20 ani!!!grow up boy......nici yo n`oi fi ala maturu frate dar pe langa tine...ma scuzi....
|
Mergem si noi la vw fest DUMINICA? https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/33788-vw-parade-romania-2007-a.html
|
nush dak ma bag....trebuie bani....duminik...stau si yo si ma chill aksa:)...relax asha ..frumos pana seara:)
dar ..dak fac rost de cash si avem cu cine sa mergem....we go:) |
De ce sa mergem? Putem sa vedem pozele de la Bogdan WRC sau dupa ce le baga VW-arii pe net.
Mergem cum am fost si la Bimmerfest..., ca sa fim in plus? Nu prea are rost decat daca ai VW. O sa-i zic si lui Mihaitza cu Vento VR6. Poate se duce si el... |
eu nu stiu daca ajung... ca nu am cu ce..la ora asta. sa vad ce si cum..cine vine sa ma ia din PL... :D
|
Quote:
bobby` deci nu`ti face griji pt 31 martie...k nu avem examen:)...read |
Bah nebunule..., dar in brosura zice ca la noi nu e optional.
Te-ai uitat? Oricum eu intreb si sambata la facultate. Scuze de offtopic, merge greu netul si daca deschid pagina de PM astept de-mi vine rau. |
offtopic la diverse discutii:)....pey si yo intreb sambata mha sa fiu 100%...nu k n`ash fi mai sigur dekt eram aseara ...dar orikum...lasa`n amsa broshura..k m`ai omorat cu broshura....iti zice fratele tau` k nu dam la psihologia aia a educatiei....trust me!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning