![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
1 Attachment(s)
ca s a pomeniti !!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
ukgarage.ro
si gasiti si de la noi din tara ;) |
Quote:
|
13 Attachment(s)
Ford Mondeo Wagon...
|
misto masina e misto si scout ala de jos arata misto si ala;)
|
imi cer scuze!!!!
|
Pe drumul Galati constanta masini vazute 2 Porsche Cayenne argintiu si neagra, una bucata Porsche ca cel rosu vazut cu o pagina mai inapoi de culoare neagra ambele, una bucata ww beatle decapotabil culoare verde deschis, una bucata chevrolet corvette culoare neagra,una bucata dodge Ram neagra cu numere de colorado, una bucata Crysler Pt. Cruiser decpotabil de culoare galbuie, un RR cu numere de vn cu ele nu am poze decat cu RR un Cayenne si Pt cruiserul da nu am cum sa scot pozele de pe camera ca nu am cablu de date da o sa revin cu poze imediat ce le scot
|
Vad ca nu puneti poze cu masini din Tm.......hai sa fac o lista cu ce am vazut:
1.Audi R8 2.Lambo Gallardo normal si Spyder a lu niste tigani 3.Hummer H2 Kompressor tot de a lu tigani 4.Ferrari F50 alb(asta mi-a zis un prieten) 5.Mazda RX7 albastra 6.Audi RS4 chiar pe strada cu mine sta,rosu 7.Dodge Charger a lu Mansour de la Poli 8.Ferrari F430 si 360 Modena modificat 9.Mercedes S si ML 63 AMG 10.Bentley Conty GT si Flying Spur(sper ca am scris corect) 11.Audi Q7 si X5 peste tot(am vz si un Q7 de 4.2TDI alb superb) 12.Am mai vazut faine dar nu imi aduc aminte Poze nu am ca nu am camera la tel. |
Quote:
|
De Toyota aceea Supra s-a mai scris.. O Adevarata legenda vie.. :D
|
Quote:
atunci ma laud ca am vazut si eu unu saptamana asta.. unu verde asa cum e culoarea cutiei de la Wash & Go si cu flori de musetel pe el.. :lol: |
5 Attachment(s)
2 masinute la un hotel de la mare:shock: pimp my ride! blink blink! si una la o cabanutza
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning