![]() |
|
Re: Live for Speed
Quote:
|
atunci nu mai scrie carei problema???
|
1 Attachment(s)
Nu ar fi mai bine sa va concentrati pe ce presupune topicul asta?
Mai exact :arrow::arrow: |
cine imi spune unde sa bag si eu hartile?:>...vreau si eu sa fac niste drifturi alaturi de niste profesionisti:>
|
Quote:
Mai are cineva vreo harta? Ca sunt satul de circuitul de la Iasi... |
Baietii cand mai facem un campionat k vreau sa ma bag si yo k nu am mai jucat de mult
|
1 Attachment(s)
Salut! Dupa cum stiti imi place extrem de mult sa ma dau pe layouturi cat mai exact copiate dupa circuite reale.. asa ca am pregatit pentru voi layoutul de la etapa 2-a de drift! Sper sa va placa.. si poate ma va ajuta Iulian(JumyE36) sa-l fac cat mai aproape de realitate tinand cont ca el a mers pe acel circuit!
Dati-va pe el si astept ceva pareri/idei constructive pentru a face acest layout cat mai aproape de realitate.. si in viitorul apropiat poate dam si un mini campionat pe el ! |
Abia astept un campionat:>
|
1 Attachment(s)
Poate cineva sa faca un skin ca cel din imagine? dar sa fie pe toata masina pls :d
|
Quote:
|
... am stat putin la tratative si am gasit pe cineva sa ne tina server Vineri seara , pentru un mini campionat pe lay-ul de la TM 2011 , deci bagati mare ... singura problema este ca avem nevoie de juriu , incepeti sa sariti ..... daca aveti o atitudine de tar*a bolnava mai bine nu veniti , va stiti voi la prima abatere va dau Ban
Va rog continuati lista : 1.DoRifToo 2.Dk/ss 3. 4. |
1.DoRifToo
2.Dk/ss 3.DeNyS41/SideSmoke 4. |
Depinde la ce ora este!Eu am facut altul umpic mai mare decat cel postat mai sus.. dar din pacate nu merge arhivat.. ca sa-l pot pune aici! O sa vi-l arat in seara asta.. daca poate deschide cineva server :)
1.DoRifToo 2.Dk/ss 3.DeNyS41/SideSmoke 4.Alex 5. |
1.DoRifToo
2.Dk/ss 3.DeNyS41/SideSmoke 4.Alex 5.BoosTer:twisted: 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning