![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ca idee.... sa fabulam toti suntem buni |
Quote:
|
Ramane ca la Tulcea?:D
|
Quote:
Acum sa vad cand o sa am timp/bani sa finalizez partea de motor, dar pata mi s-a pus...vreau sa fie pe pista la Tulcea data viitoare:twisted:8) |
Inca o dimineata frumoasa:D.Cred ca am citit replica domnului Nastate de 5 ori sa vad daca e adevarat!Ma bucur nespus sa vad acea replica!
|
iti dai seama daca vindea Bogdan masina pana sa se duca la Tulcea ce sentiment avea???!! Eu pun pariu ca incepea sa planga..;)
|
Ma bucur ca ai de gand sa pregatesti masina pentru Tulcea are potential rau motorul ala
|
bine ca n-o vinzi, spor la treaba! si eu am ramas surprins cand am vazut masina la vanzare.
|
Quote:
Da Vali, are potential intradevar..a stat ea la egal cu 3 masini cu 1.6 16V cand avea un dublu corp potent, dar cu orizontalele:twisted: Merci TZG:-) |
Quote:
|
Quote:
Bafta Bogdane la ce ti-ai re-propus:-P |
Felicitari, incearca sa termini ce ai inceput si ramai asa deocamdata. E f bine asa!
Daca ajungi la capitolul roti, poate te atrag un set de 4 bucati 175/55/15 in stare ok... Pret mediu spre mic :) |
bravoooo:drunk: multa bafta
|
Urmaresc de mult acest topic , ma bucur k nu o sa o dai, in primul rand munca depusa de tine si in al doilea rand e mostenire de familie . bafta in continuare si sa iti indeplinesti tot ce iti doresti cu ea .
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning