![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
alta solutie mai putin distructiva nu mai stii, nu?:( |
Quote:
1demontezi fata de portira int. 2 geamu de pe macara 3 fata de tabla care este cu tot cu macara |
Quote:
felicitari pt achizitie ! s-o conduci sanatos si fara incidente! |
Quote:
|
Quote:
Totusi pentru adrenalina si viteza, in curand o sa-mi achizionez ceva pe 2 roti .. probabil kawa zx6 sau suzuki gsxr 600 k1 sau k2 ... sa vad. Merci buddy pt urari |
Quote:
|
Pai da.. dar intre 15 % consum si 7-8 % ... e o 'mica' diferenta .. :)
Dar dupa cum spuneam ... anul asta nu .. dar la anul nu se stie ce se poate intampla ;) Daca totusi vrea cineva o masina buna, garantez eu ptr ea, de 2.0 Turbo 240 cp ... sa-mi dea pm :) |
Una peste alta parerile sunt impartite. Personal si eu aleg putin dar bun in loc de mult da prost...ceva gen sa ma plimb 100km/ seara intrun T decat zilnic si peste tot intrun TD :)...oricum te felicit pentru achizitie! Sa o conduci sanatos si lipsit de evenimente!!!
|
Quote:
si vba si lui morph ...decat sa o ard in figuri doar seara,ca am 2,0t mai degraba ma plimb toata ziua intr-un diesel |
Quote:
|
Quote:
|
Fiecare dupa cum isi permite :) Eu momentan nu-mi permit figuri ... pe viitor mai discutam .. oricum o sa aflati primii cand o sa ma sui la volanul unei bestii :D
|
Quote:
ideea e ca nu toata lumea isi permite motoare mari care consuma de rup tu daca iti permiti bravo tie...eu unu la cat ma plimb zilnic ,nu-mi permit. Nu zic ca nu mi-ar place sa am ca a2a masina ceva nervos si vba lu morph sa ies seara cu 4.0. Asa ca... pana mea... daca nu am masina smechera si tunata asta nu inseamna ca nu-s pasionat...is ..dar momentan toti banii pe care i-am avut i-am bagat in motor si in partea tehnica. Stiu ca daca eram pasionat o faceam frumoasa la ext si stateam cu ea in parcare. :)))) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mare eveniment auto la Piatra Neamt.... sau circ cu masini...nici nu stiu cum sa zic.... gasiti cateva filmari in link ...
http://ziarpiatraneamt.ro/spectacol-...-piatra-neamt/ |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning