![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
salutare tuturor! imi uploudati si mie loganul plz k nu am mai intrat demult!
multumesc anticipat!8) |
Quote:
|
marius am luat si io slrr 2.2.1 mwm al tau ...dar knd dau sa intru in jok apare o eroare ka nu gaseste d3dx9_26 de la ce e?:(daka stii zimi si mie plz
|
instaleaza direct x 9 ultima versiune
|
2 Attachment(s)
Baieti, am placa video ATI Radeon HD 4650 de 1024 mb memorie si 512 bitzi, detaliile la jok is date la maxim si ies pozele cam asha:
|
Quote:
|
Quote:
|
Poti sa faci 2000 de setari si 2000 de patchuri,programe ce vreti vroi,daca motorul grafic e slab. :)
|
1 Attachment(s)
Cei ENB ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da,ce grafica WOW. Bagi niste efecte si gata ai grafica,cand motorul grafic e demodat,si prost optimizat.:rolleyes2
De unde stiu? Ca stiu am jucat jocul asta prin 2003 ( atunci aveam un p3 850 mhz,256 sd ram o placa video de 32,si se misca infect) s-au pus o tona de moduri si nici un patch sau o modificare in motorul grafic n-am vazut doar ca-ti baga ceva efecte si atat,sa nu mai zic ca jocul s-a facut cum s-a facut,si au aparut multe moduri,dar nici unul sa rezolve bug'uriile din joc. Care n-au nici o legatura cu moduriile in sine. |
ka sa ajung la le221mwm cum fak:D iau jocu original dupa care iau 2.2.1 si dupaia le2.2.1mwm?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning