![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
Am inteles ca merg si de la e23, insa nu stiu ce part number. Ce bara de torsiune ti-ai pus pe spate? ai pus punte de e28? |
Quote:
|
Quote:
Merge si de e36 compact la care e un pic mai mult de munca (prinderea telescopului) Bara de torsiune voi pune doar daca e cazul, suspensia e destul de tare (ceva reglabila de golf, se potriveste fara modificari) Pe fata am cumparat butucii de e12 si am in plan sa folosesc piese ce le am deja (discuri de 302mm si etrieri de pe e34 525i pt ca am pus deja pompa de frana cu tot cu servo de e34) - din pacate pt discurile astea trebuie facut un inel de centrare de cativa mm la strung - adaptoare pt etrieri |
Quote:
|
Quote:
Are si punte de e23 de vanzare care in principiu e la fel ca cea de e28 dar mai lata(iasa rotile mai in exterior, probabil trebuie corectat cu ET mai mare sau roluite aripile). |
Quote:
Eu o sa merg cu punte de E28/34 sau E36 Ti, sa vedem. Multumesc pt replay-uri ! PS : imi poti da part number de pe butuci ? Gata am gasit si part number care se potriveste, pentru cei interesati: 31211123434 |
Quote:
Butuci fara de e23 nu am auzit la nimeni sa foloseasca, daca merge ar fii util sa ne zici cum ai reusit sa ii pui. La puntea de e36 Ti trebuie sa faci prinderea pt telescop spor |
vad ca forumul sa mai animat..avem si membrii noi:-)spor la treaba baieti! e dificil de adus pe linia de plutire un rechin asa cum a zis si colegul daman dar satisfactia la urma este pe masura..va urez nervi tari si spor la bani;)
|
Quote:
La puntea de TI pui foarte simplu o suspensie reglabila si ai scapat de probleme. Cred ca te-ai referit la prinderea arcului. Merg si de pe e23 dar numai part number-ul de mai sus, poti verifica pe realoem.(sunt aceiasi butuci) Inca nu am montat butucii pt ca nu-i am, inca caut. La reprezentanta sun f scumpi si nu se renteaza ! Cautam, cautam , cautam... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
azi cu ajutorul lui Dumnezeu,dupa 6 beri si o munca ca la jilava am reusit sa dau cutia jos cu tot cu cardan. stie careva daca se potriveste cardanul de pe automata pe vreo cutie manuala?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
una peste alta ,impreuna cu danielson am decis sa mai salvam un rechin.macar partial.masina este un 320 cu motor 2300 m20b23 omologat,servo directie,cutie in 5 si cam atat.masina a meritat fiecare banut mai ales ca a fost la un pret f bun .deocamdata am pus o husa pe ea si ramane in asteptare.in felul asta am rezolvat si problema motorului in 6cil ;)
|
Quote:
|
sunt destule pentru toti.tot ce tre sa faci e sa cauti ;) . sti cum e vorba aia,"cine cauta,gaseste... "
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning