![]() |
|
re: Club Ford Capri
salu,
Am un MKIII cu jante pe 13"... Este cineva care a omologat jante de 15" pe capri si care sunt pasii de urmat. Am inteles ca trebuie sa merg la reprezentanta ford sa iau o adeverinta prin care sa se certifice faptul ca masina poate functiona cu jante marimea asta. Astept raspunsurile voaste... |
Quote:
|
eu am pe 16 dar nu am facut eu omologarea si am si 2.3 in loc de 2.0 tot omologat. o sa imi omologhez in schimb latimea de 9 la jantele de pe spate.. o sa te anunt cum se face daca fac eu asta primul desi cred ca poti merge linistit cu ele
|
asa, cam x ani sau 2 zile pana te prinde politia si iti salta talonul, nu de alta dar s-a mai intamplat si la jante de tabla pe 15, in loc de 14, cu gume banale, dar daca vrea sa te arda curcanu, te arde.
|
iti schimbi talonul ca in astea noi nu se mai trece nimic la anvelope... :lol:
|
sau asa cum zice vivi. mai florine tu de ce tre sa fi mereu contra? ce curcan o sa il arda pe baiat ca il vede in capri? pe mine m-au oprit cu capri-ul ca nu aveam centura pusa si nu am facut decat sa i-o arat ca era intinsa pe podea, desfacuta din suruburi si nu mi-a mai dat nici avertisment nici nimic si aminteste-ti cum arata masina mea cand am luat-o. nu aveam bara spate, in fata aveam un bulbar, nu aveam decat un scaun in interior...
|
Va multumesc pentru informatii...
Eu acum ma pregatesc de RAR pentru inscriere in circulatie si voi incerca sa le omologhez fara omologare Ford. Daca nu merge...raman la ce a spus Viviesp :-P ...nu sunt trecute in taloanele noi. |
eventual incearca un mail la rarom.ro sau incearca sa vorbesti cu cineva de la rar. daca nu scrie nimic, du-te cu alea mici cand inscrii masina.
|
Re: CLUB FORD CAPRI !!!PRIMUL CAPRI DIN TARA..
6 Attachment(s)
SALUT BAIETI MA ALATUR VOUA....DUPA MAI MULTE LUNI,NERVI,RABDARI ....IN SFARSIT MI AM INDEPLINIT UN VIS....FORD CAPRI MK1 1300 GT .
MASINA A FOST COMANDA SPECIALA FACUTA IN ANGLIA....PRIMA MASINA DE ACEST GEN ADUSA IN TARA ,PRIMA OMOLOGATA ....OF.. SI UN PIC SCUMPA PT VREMURILE ASTEA...MASINA ARE O INTREAGA POVESTE UN SINGUR PROPIETAR... GRAMADA DE ACTE,.DAR TOATE ASTEA FAC UN VIS SA SE INDEPLINEASCA,,DE 15 ANI IMI DORESC ASA CEVA.AM LUAT O ASTAZI DE LA UN NENE DE O ARE DIN 69 SI UITATA IN GARAJ,MI A DAT O GRAMADA DE ACTE INCEPIND DE LA FACTURA FINALA,PINA LA COMANDA MASINI IN UK,MULTE PIESE NOI NOUTE CU TOT CU PRETURILE DIN 69,:rolleyes2:rolleyes2CERTIFICATUL DE OMOLOGARE INDIVIDULA CARE ATESTA CA ESTE PRIMUL MODEL ADUS IN TZARA,ETC...MASINA ARE ITP,E SUPER... MAI E UMBLAT UN PIC LA EA...DAR SPER SA O ADUC IN FORMA EI DE ALTADATA |
fraaaate asta da capri, sa il ai pe primu e cam misto. sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
|
Bravo pentru capriul superb achizitionat , sa te poarte mult si bine pe drumurile noastre !
Numai bine ! |
Cipriane..in sfarsit ti-ai luat capra mult dorita, si ce capra :-P
acei bani, merita doar actele si starea ei, dupa cum ti-am zis, e meserie..mult pt un om obisnuit si o capra MK I, dar pomana pt ceea ce este de fapt. platforma din aia am si eu, la fel, vrea cineva? :D 1.500Euro fix ultimu pret, carati capre, forduri..dar necesita franele reparate. |
OffTopic: niciun post fara sa incerci sa vinzi ceva?
|
sal,
sa ne arati poze cu ea si interior si tot, cipriane !! sunt curios cu arata casetofonul original din 69' |
Quote:
deci, anul trecut tractam platforma mea(ce e DE VANZARE :twisted: ) cu Fordulache, si m-a oprit gaboru', nu l-a interesat ca aveam doar categoriile B si C, si imi lipsea E-ul, dar l-a interesat faptul ca prietena mea era intinsa pe bancheta si citea, nu purta centura, apoi si-a indreptat privirea la roti, le-a studiat fata/spate si s-a decis sa salte talonul, pt ca pe acte erau 175/14, iar pe masina erau niste banale jante de mercedes, de tabla si gume NOI 195/15. Unii din bucale imi zic ca pe la noi, prin vest, tre' sa fie politia mai permisiva, ca nu prea au treaba noastra, iar altii de aici aud niste povesti tare interesante despre cat de lejeri sunt curcanii din capitala. Unde e adevarul? pe la mijloc pe undeva, cum ti-e norocul mai exact :wink: Inca o patanie tot cu Fordul, tractam platforma, de data aceasta era goala, prin zona centrala a timisoarei, cand inainte de un semafor din mers, ma "ia" politia la intrebari mrgand in paralel cu mine "Ce categorii ai?", "B si C", raspund eu, "Nu stii ca-ti trebuie si E?, trage pe dreapta la Continental" si acolo mi-a zis ca e caz penal, bla, bla. Altii tracteaza masini cu Dacii berline, break, le-am vazut personal, de ce nu se leaga de ei, pt ca evident nu au masa tractabila nici 1/4 din cat necesita platforma, asta e, norocul. M-am apucat de pozat Golani pe strada, am prins deja unul oprit pe bulevard, o sa trimit poza la Realitatea :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning