![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
:) stiu ei :)
|
Imi cer scuze daca ma repet.Am mai intrebat daca cei de la RAR fac figuri din cauza barilor modificate si a farurilor .
Vreau sa inmatriculez masina si nu stiu care e treaba cu rar-u' ala nenorocit. Ma gandesc ca,daca le-as da ceva baietilor de acolo ar inchide ochii. Imi poate spune cineva daca are vre-o cunostinta, sau poate ca nu este nici o problema ca am alte bari pe masina .... Si inca ceva, ca sa inmatriculez masina trebuie mai intai radiata din tara unde este acum inmatriculata, nu ? Poate stie cineva si-mi da un raspuns ... merci :) |
Trebuie sa radiezi masina din spania ca sa o poti inmatricula aici ?
|
neaparat, e "tres naspa" daca nu o radiezi acolo si aici declari ca e radiata ca sa o poti inmatricula, se cheama fals in acte si se lasa cu penal.
|
se deskide patinuaru zilele astea..;)care se da..
|
euuuuuuuuuuuuuuuuu
|
nu ala de la aqua magic .. alalalt .. @ zeze helmann .. liviu si restu .. poate mergem sambata ;)
|
da facem bahaos;))
|
vin si eu sa ma uit la voi cum va rupeti oasele :D
|
eu is balerina ... am gatu rupt picioarele rupte .. doar ... al 3-lea picior sa mi-l rup :))
|
psiho...ai grija ca se apropie revelionul si daca doamne fereste pateste ceva si al trei-lea picior e grav:((...mai bine faci ca nna-ul:mergi,bei un ceai si faci caterinka de restul:)) have fun all
|
Quote:
|
liviule, lasa patinoarul ala....ca la cum ninge cine stie, poate ne apucam de patinaj artistic cu masina :lol:
|
http://antena3.ro/stiri/rutier/const...ute_58435.html
Banuiesc ca il stiti pe vlad .. si asta este stilul lui caracteristic .. de retinut este ca nu stia ca este filmat cu telefonul ... Un şofer din Constanţa a reuşit să adune, în doar opt minute, amenzi în valoare de peste 1.100 de lei, echivalentul a 11 milioane de lei vechi. El a comis atâtea contravenţii, încât poliţistul care l-a amendat a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil. Aceasta pentru ca şefii să îl creadă că s-a confruntat cu un asemenea caz. Şoferul a provocat un adevărat scandal când a fost oprit de agentul Poliţiei Rutiere pentru că parcase într-o staţie destinată taxiurilor. "Nu mă mai plictisi atât" sau "Du-te şi cântă la altă masă". Acestea sunt replicile pe care le-a dat şoferul recalcitrant agentului de poliţie. Scos din sărite, el nu s-a limitat la asta şi şi-a vărsat nervii pe o femeie, care a încercat să îi sară în ajutor poliţistului. Pentru faptele sale, însumate, şoferul a primit o amendă de peste 1.100 de lei şi cinci puncte de penalizare. http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...10-minute.html si la pro .... |
tare :))) pe bani lui ma :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning