![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Domnu D3m0N , iar te-am zarit la stadion , vroiam sa ma bag in seama da erai ocupat cu o domnisoara :-P
|
Quote:
|
Quote:
Poţi cumpăra orice maşină pentru o anumită persoană dacă ai împuternicire pentru asta. Un exemplar (original sau copie, nu contează, dar daca vrei să te simţi în siguranţă poţi să ai 2 exemplare ca să poţi lăsa unul acolo) rămâne la vânzător, pentru că în baza lui se face actul de vânzare cumpărare, iar unul îl ai pe drum. Vama o treci cu actele temporare, pe care le ai şi le primeşti ca împuternicit sau proprietar. Dacă iei maşina pe firmă cum faci, te duci cu toţi administratorii în Germania şi conduceţi toţi odată sau te duci cu o simplă împuternicire? |
si tu acum bogdan il dai pe topogan ca era cu o tipa la stadion mai bine zici ca se uita la masini:lol:
|
Quote:
|
si uite asa se destrug familiile
|
mai ce oameni ... bine ca nu eram ocupat cu un tip :)))))
|
vai ce lume rautacioasa pe forumul asta :))
|
Multumesc pt raspunsuri!
|
din cauza voastra cred ca ma injura D3m0N :sad:
|
stiti la ce ma gandeam.... ca daca tot vad din ce in ce mai mult interes, si din ce in ce mai multi membri ai acestui forum, as vrea sa propun o intalnire....sa ne cunoastem, sa va cunoasteti mai bine, sa fie o adunatura mare...si poate reusesc sa vorbesc si cu celelalte cluburi, sa vina macar o parte ...
|
Quote:
La Bacău slabe speranţe, şi chiar am veni de pe la voi dacă se face ceva... |
speram sa se organizeze ceva...ca vad ca echipa de fotbal s-a dus in B, evenimente numai sunt si e oras mare..
|
:lol:raz faci cinste cu un gratar ceva?
|
razu ar iesi ceva super fain zic eu...mi-ar placea sa cunosc cat mai multa lume de pe forum...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning