![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
o da si el ca smecherii cum s-ar zice :lol:
|
aveam id_ul lui...dar stiam ca este pasionat de motoare...nu am facut legatura...este student in iasi de asta nu prea da prin bacau...sunt sigur ca stiti deja...:rolleyes2
****** |
ma da ce va place sa vorbiti.....
|
la cluj merge cineva??
|
Quote:
|
cine stie unde se pot reconditziona jantele de aliaj ushor?? am 2 jante de pe care a sarit lacul...si ushor ushor au inceput sa se erodeze!!!??
|
vrei sa stii un vopsitor la care sa te duci?
mai bun sau mai ieftin?:) |
Quote:
|
nu am masina, deci nu cred ca ne stim de prin oras. sper ca o sa-mi permit si eu una vreodata, si poate atunci ne-om intalni.
cat despre jante, imi cer scuze, nu stiu unde sa te trimit, am confundat eu lucrurile |
mai baieti ca tot venise cineva cu ideea de a face o pista pt bug-uri ,ia sa vad aud cand ne adunam mai multi sa ne dam cu atv urile ?
sa fim macar vreo 10 ca altfel nu are farmec |
de unde atatea atv-uri?
|
pai s-a reprofilat omul, acum vinde atv-uri. ultima oara cand m-am intalnit cu el avea vreo 4 in portbagaj
|
4 poze :))
|
niste difuzoare de masina ovale(23x15-9'x6') mai ieftine...:lol: pe unde se gasesc?alea din piata...e ceva de capul lor?
|
daca nu ai pretentii de la ce iese din ele, si daca nu te deranjeaza ca incep sa gajaie dupa ceva timp... sunt aproape decente...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning