![]() |
Re: Constanta - Accidente
Fie vorba intre noi , omu face taximetrie ca sa nu stea acasa degeaba:)
|
@ Busteni km intr-un E-Classe din 2005 este 3.2 lei ;)
|
Nu inteleg de ce va agitati atata.Poate sa aibe si Aston Martin daca vrea sa faca taxi este alegerea lui.Din cate stiu eu omul face foarte multe curse Constanta - Bucuresti si de aceea a optat pentru E60 530d pentru confort si lux in acelasi timp.
|
in loc sa ne uram LA MULTI ANI si toate bune ne certam pe masini,mai bine uitati de masini macar la inceputul anului.
Fie BMW audi sau ce mai vreti voi.....sunt masini si atat ,una te salveaza alta te omoara conteaza cine tine covrigu bine in mana. |
Intreba cineva de tarif.
Este tarif normal :D De tipu cu cielo modificat SAS la nr stie cineva ceva? Stie cate ceva despre modificat.... |
Quote:
|
N-are voie omu sa intrebe? te-am deranjat cu intrebarea mea. scz ;) ,eram curios avand in vedere costurile de intretinere ce tarif are :)
|
1 Attachment(s)
Grav accident in Mamaia acum cateva minute...
|
Quote:
a scapat cineva de acolo ai idee ? |
fratilor lasatio mai usor
am facut un accident pe 10 ianuarie 2010 si abia am intrat in proces azi procurorii si judecatorii vor sa taie in carne vie toate accidentele care vor fi savarsite incepand cu 1 ianuarie 2012 in care soferii vor avea alcoolpeste 0,80 la mie puscarie fara discutie si multe altele legea sa inasprit rau deci fiti atenti si in primul rand NU BETI ALCOOL INAINTE DE A VA URCA LA VOLAN va va parea rau credetima:oops: |
Poliţiştii de la Rutieră, un echipaj SMURD, dar şi Descarcerarea au fost solicitaţi īn urmă cu doar cāteva minute la un accident rutier grav, produs īn staţiunea Mamaia, īn dreptul hotelului Scandinavia. Potrivit poliţiştilor, o femeie aflată la volanul unui autoturism Opel a pierdut controlul volanului, īntr-un sens giratoriu. A intrat cu maşina pe contrasens şi s-a lovit frontal de o autoutilitară condusă de un tānăr de 26 de ani. Femeia este grav rănită şi a rămas īncarcerată. Circulaţia rutieră este blocată.
accidentu de azi din mamaia |
umiditate, temperatura scazuta, cauciucuri opinci, viteza neadaptata conditiilor, sofer neexperimentat => rezultatul mai sus
|
bag de seama ca Mamaia isi ia tributu in mortii la inceput de an .Pacat de tineretea lor
|
Quote:
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Doamne cum e masina... |
5 Attachment(s)
Accident acum juma de ora la brotacei un taxiu a reusit sa faca botu frumos din ce am vazut , mai multe detalii nu stiu .
Si o masina frumoasa parcata la brotacei :) Scz pt. poze .. deh facute tel:| |
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning