Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

para06 04-01-12 11:33

Re: Constanta - Accidente

Fie vorba intre noi , omu face taximetrie ca sa nu stea acasa degeaba:)

DUB-R 04-01-12 23:34

@ Busteni km intr-un E-Classe din 2005 este 3.2 lei ;)

C T 19 K R A 05-01-12 11:29

Nu inteleg de ce va agitati atata.Poate sa aibe si Aston Martin daca vrea sa faca taxi este alegerea lui.Din cate stiu eu omul face foarte multe curse Constanta - Bucuresti si de aceea a optat pentru E60 530d pentru confort si lux in acelasi timp.

silviu msv 05-01-12 18:08

in loc sa ne uram LA MULTI ANI si toate bune ne certam pe masini,mai bine uitati de masini macar la inceputul anului.

Fie BMW audi sau ce mai vreti voi.....sunt masini si atat ,una te salveaza alta te omoara conteaza cine tine covrigu bine in mana.

CT97AMD 05-01-12 19:43

Intreba cineva de tarif.
Este tarif normal :D
De tipu cu cielo modificat SAS la nr stie cineva ceva?
Stie cate ceva despre modificat....

C T 19 K R A 06-01-12 09:00

Quote:

Originally Posted by silviu msv (Post 4809508)
in loc sa ne uram LA MULTI ANI si toate bune ne certam pe masini,mai bine uitati de masini macar la inceputul anului.

Fie BMW audi sau ce mai vreti voi.....sunt masini si atat ,una te salveaza alta te omoara conteaza cine tine covrigu bine in mana.

Ai mare dreptate silviu :lol: dar nu vezi ce probleme au unii din ei ca are omu e60 530d pe taxi cu tarif normal.

e N d Y 06-01-12 11:45

N-are voie omu sa intrebe? te-am deranjat cu intrebarea mea. scz ;) ,eram curios avand in vedere costurile de intretinere ce tarif are :)

schumi_86 06-01-12 14:38

1 Attachment(s)
Grav accident in Mamaia acum cateva minute...

YCEE 06-01-12 14:39

Quote:

Originally Posted by schumi_86 (Post 4811108)
Grav accident in Mamaia acum cateva minute...

vai sa-mi bag cum arata masina :-|
a scapat cineva de acolo ai idee ?

ct42cip 06-01-12 15:59

fratilor lasatio mai usor
am facut un accident pe 10 ianuarie 2010 si abia am intrat in proces azi
procurorii si judecatorii vor sa taie in carne vie
toate accidentele care vor fi savarsite incepand cu 1 ianuarie 2012 in care soferii vor avea alcoolpeste 0,80 la mie puscarie fara discutie
si multe altele
legea sa inasprit rau
deci fiti atenti
si in primul rand NU BETI ALCOOL INAINTE DE A VA URCA LA VOLAN
va va parea rau
credetima:oops:

YCEE 06-01-12 16:06

Poliţiştii de la Rutieră, un echipaj SMURD, dar şi Descarcerarea au fost solicitaţi īn urmă cu doar cāteva minute la un accident rutier grav, produs īn staţiunea Mamaia, īn dreptul hotelului Scandinavia. Potrivit poliţiştilor, o femeie aflată la volanul unui autoturism Opel a pierdut controlul volanului, īntr-un sens giratoriu. A intrat cu maşina pe contrasens şi s-a lovit frontal de o autoutilitară condusă de un tānăr de 26 de ani. Femeia este grav rănită şi a rămas īncarcerată. Circulaţia rutieră este blocată.

accidentu de azi din mamaia

pigoo 06-01-12 16:33

umiditate, temperatura scazuta, cauciucuri opinci, viteza neadaptata conditiilor, sofer neexperimentat => rezultatul mai sus

silviu msv 06-01-12 18:15

bag de seama ca Mamaia isi ia tributu in mortii la inceput de an .Pacat de tineretea lor

C T 19 K R A 07-01-12 15:13

Quote:

Originally Posted by e N d Y (Post 4810730)
N-are voie omu sa intrebe? te-am deranjat cu intrebarea mea. scz ;) ,eram curios avand in vedere costurile de intretinere ce tarif are :)

Nu m-ai deranjat doamne fereste... :D Oricum isi scoate omu` parleala cu cursele de Bucuresti:D

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Doamne cum e masina...

e N d Y 07-01-12 22:07

5 Attachment(s)
Accident acum juma de ora la brotacei un taxiu a reusit sa faca botu frumos din ce am vazut , mai multe detalii nu stiu .

Si o masina frumoasa parcata la brotacei :)

Scz pt. poze .. deh facute tel:|

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning