![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
NUUU:D
|
Cica am jante deformate pe fata (nush ce inseamna asta) dar vreau sa le "formez" inapoi .. unde as putea face asta? Stie cineva ? Si cam cat m-ar ajunge ?
|
Quote:
corectati-ma daca gresesc...poate stie cineva mai multe detalii... |
in Iasi sunt cei mai buni!, mi-am indreptat si eu o janta acum 2-3
|
Un numar de telefon ceva? Unde i-as putea gasi in iasi ?
|
si eu as fi interesat daca stiti ceva....eventual daca pot repara ciupiturile cauzate de bordura...:???: de vopsit electrostatic stiti ceva daca este pe aproape?
|
Quote:
|
Daca vrei treaba facuta doar de aspect, poti sa te duci la aia din speranta, dar daca vrei k sa si tina la intrare in Iasi este un service auto unde reparta si jante din aluminiu si probabil e cel mai bun din toata Moldova!....in plus iti da si garantie.....
P.S. aveam candva un nr. de tel, dar eu mai demult mi-am indreptat o janta acolo la fosta masina si nu am mai avut probleme dupa aia...si nici f scump nu era atunci, acum nu mai stiu ce e?!.. |
OK, da un nr de tel ceva? Cum se numeste serviceul ? Sau ma duc dupa cai verzi pe pereti? :) O sa incerc la alin prima oara..
|
Quote:
|
catre mecanicii de pe forum sau cei care au patit sau auzit:la un prieten cu un golf 4 break s-a blocat portiera spate.a incercat sa scoata bateria in speranta ca se va reseta sistemul, dar n-a mers - probabil e o problema mecanica.
cica se poate deschide prin gaurirea aripei din spate si taierea mecanismului de inchidere care s-a blocat sau direct prin portiera, prin fata interioara. mai stiti si alte variante de deschidere a portierei? |
Quote:
da ti-ai luat passat? |
Quote:
|
Quote:
decit sa tai aripa spate mai bine tai portiera |
Quote:
Da, mi-am luat passat .. am avut de ales intre un bertone turbo 2.0 de 240 cp si un passat 1.9 de 131 cp si ... am ales passatu |
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning