![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Am termnat si bara spate la skylien.Acum astept sa vina la mine 2 prieteni sa ma ajute sa dau jos motorul de pe nissanu meu,iar maine il voi monta pe cel nou:dance:
|
Am dat toate elementele care am nevoie la bmw ala gri ... acum
Schimb Jantele sunt de 18 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1343064551 - vreu ceva BBS de 18 model ca acesta din video https://www.4tuning.ro/masini-tunate/...net-14947.html :rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
aştept păreri în legătură cu ea, bune sau rele cum o fi ele... |
2 Attachment(s)
Hello guys,
Acum 2 ore am termiant de modificat diferentialul L.S.D. In acest timp spoilerele au fost vopsite...si am montat si un set de jante Enkei NT03. Dau foarte bine pe masina...parerea mea.8) Motorul a fost scos ieri...si azi dimineata a si plecat spre Timisoara...la un prieten. Acum sper sa ajunga motorul 2JZ-GTE:-P:D |
2 Attachment(s)
Cumpar Vw Transporter pret pana in 2000E / $
Surpriza in parcarea la CarreFour azi de dimineata....un tampit si`a parcat masina chiar in spoilerul meu....si norocul a venit cand ma sunat un prieten cu care am fost sa imi spuna ca e unu care mi`a lovit masina si care vroia sa plece noroc ca a tras masina in fata lui si nu a mai avut pe unde sa iasa |
Urata faza Tomas ..
Bimmer-ul meu : L-am indreptat , este indreptat TOT numai este NIMIC stramb , azi m`am apucat de montat piesele , mecanica e stock ( am dat iar comanda de suspensie pe aer ) Motorul il iau de pe pisicu' lu tomas si cu piesele lipsa ma ajuta cristi :D BAFTA !!! |
2 Attachment(s)
Azi am montat bara fata ,nari , praguri si eleron :oops:
Am comandat;) - Suspensi pe aer - Arcuri sport - Discuri .. - bara Spate M - Finala Sport - NIGHT ANGELS - Stopuri Rosu-Alb Aste pana Vineri seara imi ajung:???::???: In legatura cu jantele maine am duc pana in Targu Mures sa vorbesc cu un tip , ca imi da BBS de 18 pe alea ale mele de pe aia verde:D:D |
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol::lol:...bai cat am mai ras
|
2 Attachment(s)
salutare dragii colegi :)!!!
Dupa o pauza de 4 zile am revenit si eu cu 1 noutate :D 1-I-am montat usile lambo :D Duminica le-am cumparat si luni le-am montat si arata super :D cred ca va urma si o bara noua :D 2-Va intreb pe voi cum ar trebuii sa imi vopsesc jantele sa dea bine pe masina :) Pozele sunt mai jos :oops: Comentari balint-Mult succes cu ea dar data viitoare ai grija la ce scrii ca nu prea e bne:rolleyes2 in fine si ce anume vrei sa ii faci la ea :) sYdanyel-Il vrem din nou pe sosea :) poate ne vedem in trafic :)) candva 8) Tomas_SlrR-Ce sa ii ceri a luat si el carnetu pe covrigi :lol::lol::lol: nu ai ce sa le ceri la unii soferi se baga in fata ta, daca stau sa ma gandesc mi-a taiat si mie unu cu un logan fata de ma enervasem de numai puteam dupa m-am dus dupa el:twisted: KidForDrift-Arata bine, mai trebuie inima si pe urma drift :) in orice caz arata super succes cu ea quick_silver2-Ce parere sa dau eu:))) in orice caz e una buna arata bine o sa te coste ceva sa il inmatriculezi,in fine mult succes cu ea :oops: ionut.alex63-Hai ca incepe sa prinda forma :) ce masini dastea mai primesti de la prieteni tai:) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi am dat jos motorul vechi de pe nissan maine il voi monta pe cel nou.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning