Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

drifter01 23-11-09 12:03

Re: Street Legal Racing - Redline

frate nu mi se vede ka la voi p*m da se vede mai bine decat in poze (am placa de 128 ) :D nu mai am de 512 ka am alt pc :P

edinho_realmadrid 23-11-09 12:06

Parerea mea este ca nu conteaza cum se vede(pixelat sau nu!) ! Important cred ca este ca noi toti suntem niste fani inraiti ai acestui joc,parerea mea ! Atat timp cat il putem juca nu vad ce conteaza ca se vede mai bine sau mai prost !

Maryus_x90 23-11-09 12:10

Quote:

Originally Posted by drifter01 (Post 2829393)
frate nu mi se vede ka la voi p*m da se vede mai bine decat in poze (am placa de 128 ) :D nu mai am de 512 ka am alt pc :P

pai asta e treaba, ca ai de 128...ca sa se vada bine, jocu asta cere mult antialiasing si antifiltering ....astea sunt cele mai importante..si placa ta de 128 sigur nu are prea mult :)

Mikidude 23-11-09 12:17

Quote:

edinho_realmadrid: Parerea mea este ca nu conteaza cum se vede(pixelat sau nu!) ! Important cred ca este ca noi toti suntem niste fani inraiti ai acestui joc,parerea mea ! Atat timp cat il putem juca nu vad ce conteaza ca se vede mai bine sau mai prost !
Daca vrei sa postezi screen`urile conteaza si calitatea lor, chiar aia conteaza cel mai mult, altfel se vede aiurea si ce`i care comenteaza vor comenta automat ceva negativ despre masina ta, chiar daca ea arata f bine in joc.. ;)

Quote:

drifter01: frate nu mi se vede ka la voi p*m da se vede mai bine decat in poze (am placa de 128 ) nu mai am de 512 ka am alt pc :P
Tot 128mb am si eu ;) si ai vazut ca nu e aceias calitate ca la Maryus dar e ;)

drifter01 23-11-09 12:20

Quote:

Tot 128mb am si eu si ai vazut ca nu e aceias calitate ca la Maryus dar e
da dar poate tu tiai bagat patchuri si alte chestii ka sa ti se vada bine :P io nu miam bagat nik in jok dekat masini si motoare si cateva roti:P

Mikidude 23-11-09 12:25

Quote:

Originally Posted by drifter01 (Post 2829433)
da dar poate tu tiai bagat patchuri si alte chestii ka sa ti se vada bine :P io nu miam bagat nik in jok dekat masini si motoare si cateva roti:P

Pai daia ti-a pus Maryus link`ul de pe GOM, poti face si tu sa iasa niste screen`uri mai de calitate ;) Bineinteles daca iti doresti asta, daca nu lase`le asa, noi doar am incercat sa te ajutam ca dasta suntem pe aici :!: hai Spor la tunarit 8)

drifter01 23-11-09 12:26

ok am sa incer si o sa postez mai inkolo niste poze mersi de sfat;)fara voi ar muri forumu:D

edit:cum pun pe pauza la slrr ka sa fak poze kum zice pe gom...sa intru in meniul principal sau kum?:P:D ms...sau daka puteti sami explicati si mie ka nu prea am inteles mare lucru de aklo:D ms

Mikidude 23-11-09 12:38

Quote:

Originally Posted by drifter01 (Post 2829451)
ok am sa incer si o sa postez mai inkolo niste poze mersi de sfat;)fara voi ar muri forumu:D

edit:cum pun pe pauza la slrr ka sa fak poze kum zice pe gom...sa intru in meniul principal sau kum?:P:D ms

Pai scrie acolo man, depinde versiunea pe care o ai... citeste acolo
Pentru 2.21 mwm apesi pe 3 pt 2.30 num 0 parca :-? nu mai stiu ca eu am LE2mwm :!: Vezi si tu :!:

Plesa 23-11-09 12:41

1 Attachment(s)
stie cineva daca exista masina asta ptr slrr

Maryus_x90 23-11-09 12:43

nu este-este un leon, da ala vechi din 2000 parca

Plesa 23-11-09 12:45

merci, pe cel din 2000 il am asta ma interesa:( ms

Plesa 23-11-09 13:43

scz pentru post:(, dar am o intrebare: am luat chestia ptr screenshoturi, fac ce zice acolo, si dupa ce dau F12, ce trebuie sa fac???????

Maryus_x90 23-11-09 15:14

Quote:

Originally Posted by Plesa (Post 2829629)
scz pentru post:(, dar am o intrebare: am luat chestia ptr screenshoturi, fac ce zice acolo, si dupa ce dau F12, ce trebuie sa fac???????

apesi Shit + F12 pana se activeaza enb(o sa vezi diferenta) pe urma selectezi unghiul la poza(depinde cum vrei sa o faci) si faci poza(F12), si iti mai trebuie dds convertor ca sa le faci din .tga(format in care se salveaza screnshoturile) in png(salvatile in png pt a nu pierde din calitatea pozei)

Plesa 23-11-09 15:22

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2829868)
apesi Shit + F12 pana se activeaza enb(o sa vezi diferenta) pe urma selectezi unghiul la poza(depinde cum vrei sa o faci) si faci poza(F12), si iti mai trebuie dds convertor ca sa le faci din .tga(format in care se salveaza screnshoturile) in png(salvatile in png pt a nu pierde din calitatea pozei)

multumesc

jurec@d!xxl 23-11-09 18:17

de unde pot sa iau dds ca nu il gasesc:S

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning