![]() |
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
ms frumos.am gasit pana la urma ce cautam. Ms mult,era comuna Bretea-Romana,sat Valcelele bune :)
nu stiam de cine face parte valcelele bune,dar am aflat pana la urma. Va multumesc si voua. Bafta si numai bine |
ficiori care aveti un HDD de vreo 40 Gb pe acasa singurel si vreti sa-l insurati ?
|
mozolici lamureste-ma si pe mine te rog, poza de la avatar e luata de pe net sau e tovarasa ta ? :D
|
Quote:
|
Da lasa-l bre sa ne zica el, repede sari tu :-P . Am vazut diverse funduri si nu stiam care cum.
|
Sa sti ca si eu ma intrebam de cand a aparut poza , dar am zis ca nu e frumos sa intrebi asa direct :-D
|
zii ba mozolici.... e sau nu? :lol::lol::lol:
|
aia dinainte sigur nu ,ca am vazut-o pe 1004546346665 de site-uri ,de asta nu mai zic nimic ,inca :lol:
|
unde ma sfatuiti sa merg sa-mi pun o toba sport?(nu vreau sudata direct) vreau un meserias bun si ieftin:D
|
Meserias bun e la tobe la Kristur, da nu e ieftin ;)
P.S. si-o pus un coleg acolo pe un golf 3 |
pe mine m-ar interesa sa-mi sudeze o flansa pe toba sport sa o pot prinde ca cea stock....cand plec in concediu la drum lung sa o pun cea originala,asta e ideea! stiu de ala de la cristur...vreau mai moca
|
Poti sa-ti iei o toba sport cu dispozitiv de atenuare a sunetului, cum are FRS pe Opel. La el face acum galagie mare ca el nu mai are intermediara. Si cand pleci in concediu pui silentiziatorul sau cum ii zice si nu face asa mare galagie.
|
pai toba o am si are si silencer demontabil,inteleg la ce te referi dar vreau sa o pot da jos sa nu o sudez pe linia masinii
|
Quote:
|
Dar seamana ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning