![]() |
|
re: Club Ford Capri
Sunt din Piatra Neamt, capra mea e originara din Iashi :P
|
Quote:
|
Mersi batranu , am sa continui cu montatul , de aici nu prea mai am ce strica :D , spor la treaba .
|
eu am cumparat acum ceva timp segmenti pentru un piston. nu stiu cum ai reusit sa rupi tocmai segmentul de ungere. e cam dificil de rupt ala. eventual se indoaie. esti sigur ca era cel de ungere?
|
pai eu sunt sigur ca ala e , ca e singurul care are un arc prn el si gaurele . e dintr-o bucata segmentul si e chiar primul segment de la baza pstonului dinspre biela in sus.si credema ca se rupea destul de usor ....
|
8 Attachment(s)
Am o saptamana de cxand am terminat de montat masina, si deja vreo 700 de km. facuti :D.
Postez niste poze cu finalul, ii mai lipseste o spalare, si un polish, si bineinteles alte jante. INCA O CAPRA PE STRAZI!!!;) |
tot ce pot sa spun e ca arata fantastic. imi place mai ales interiorul(tapiteria de pe scaune si bord) de ce nu ai pus la fel si pe usi?
|
Nota zece capri , felicitari frate ,ai mai salvat o masina , arata superb , sa o porti sanatos pe strazi si evenimente neplacute cat mai putine !!
|
Quote:
|
corect dar la fel o sa fie si pentru scaune totusi.. sper sa nu ai probleme. misto si instalatia din spate, desi nu sunt eu fan.
|
Pe scaune pun huse in curand, o sa le descopar doar cand trebuie, iar chestia din spate....era necesara atata timp cat lucrez in domeniu :-)
Un set mai complet de poze. https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/109738-ford-capri-by-audio-class.html |
Frumos, sa o porti sanatos.
Esti cumva curier? :lol: care sa fie? IS03PKA sau NT99SPL? |
Quote:
Tocmai ce am inmatriculat-o in Neamt, de aia apare cu 2 numere.:P |
aham, ma gandeam ca-l scoti din maneca si pe-al 3-lea... :lol:
ai muncit ceva, felicitari si sa auzim de bine. |
salut..imi cer scuze...caut ford capri mk1 la vanzare...
tel 0740 419 068 sau mail [email protected] id mess ciprian_lefteroglu daca ma puteti ajuta ...mltumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning