Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

AudioClass 12-02-09 09:24

re: Club Ford Capri

Sunt din Piatra Neamt, capra mea e originara din Iashi :P

criss 12-02-09 15:02

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 2059542)
Salutare , AudioClass mai esti prin Iasi cumva ? ca am avut zile grele ........ nu am mai intrat pe forum .
Acum am si eu o intrebare , daca ma puteti ajuta , am segmentat un motor , si nu am avut presa pt segmenti ... si fiind prima oara cand am segmentat un motor , la punerea cilindrilor am rupt segmentul de ungere , si l-am lasat pe cel vechi , care era uzat . Vreau sa stiu daca e grav tare daca as lasa la 2 pistoane segmentii de ungere vechi.
Pana m-am prins eu cum sa-i bag in camasa , am rupt 2 bucati ... si nu cred ca-mi vand astia la magazin doar segmentii de ungere .

Multumesc anticipat.

Poti linistit sa-i pui pe aia vechi, nu se intampla nimic.

JohnXX 13-02-09 06:37

Mersi batranu , am sa continui cu montatul , de aici nu prea mai am ce strica :D , spor la treaba .

cosmineloo 13-02-09 20:50

eu am cumparat acum ceva timp segmenti pentru un piston. nu stiu cum ai reusit sa rupi tocmai segmentul de ungere. e cam dificil de rupt ala. eventual se indoaie. esti sigur ca era cel de ungere?

JohnXX 15-02-09 12:02

pai eu sunt sigur ca ala e , ca e singurul care are un arc prn el si gaurele . e dintr-o bucata segmentul si e chiar primul segment de la baza pstonului dinspre biela in sus.si credema ca se rupea destul de usor ....

AudioClass 18-02-09 16:52

8 Attachment(s)
Am o saptamana de cxand am terminat de montat masina, si deja vreo 700 de km. facuti :D.
Postez niste poze cu finalul, ii mai lipseste o spalare, si un polish, si bineinteles alte jante.
INCA O CAPRA PE STRAZI!!!;)

silencer 18-02-09 16:56

tot ce pot sa spun e ca arata fantastic. imi place mai ales interiorul(tapiteria de pe scaune si bord) de ce nu ai pus la fel si pe usi?

JohnXX 18-02-09 17:01

Nota zece capri , felicitari frate ,ai mai salvat o masina , arata superb , sa o porti sanatos pe strazi si evenimente neplacute cat mai putine !!

AudioClass 18-02-09 17:06

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2078746)
tot ce pot sa spun e ca arata fantastic. imi place mai ales interiorul(tapiteria de pe scaune si bord) de ce nu ai pus la fel si pe usi?

Pai...am vrut sa pastrez portierele in felul asta, ca le mai ating cand ies din mashina si nu ash vrea sa le spal in fiecare zi :P.

silencer 18-02-09 17:15

corect dar la fel o sa fie si pentru scaune totusi.. sper sa nu ai probleme. misto si instalatia din spate, desi nu sunt eu fan.

AudioClass 18-02-09 17:47

Pe scaune pun huse in curand, o sa le descopar doar cand trebuie, iar chestia din spate....era necesara atata timp cat lucrez in domeniu :-)

Un set mai complet de poze.
https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/109738-ford-capri-by-audio-class.html

viviesp 20-02-09 22:30

Frumos, sa o porti sanatos.
Esti cumva curier? :lol: care sa fie? IS03PKA sau NT99SPL?

AudioClass 20-02-09 22:35

Quote:

Originally Posted by viviesp (Post 2086337)
Frumos, sa o porti sanatos.
Esti cumva curier? :lol: care sa fie? IS03PKA sau NT99SPL?

Multumesc.
Tocmai ce am inmatriculat-o in Neamt, de aia apare cu 2 numere.:P

viviesp 21-02-09 14:19

aham, ma gandeam ca-l scoti din maneca si pe-al 3-lea... :lol:
ai muncit ceva, felicitari si sa auzim de bine.

player77 22-02-09 19:13

salut..imi cer scuze...caut ford capri mk1 la vanzare...
tel 0740 419 068 sau mail [email protected]
id mess ciprian_lefteroglu
daca ma puteti ajuta ...mltumesc

All times are GMT +2. The time now is 19:40.

- Copyright 2026 4Tuning